24 mars 2010

lunginflammation och vita gåvor

Å här har det varit tyst!
Jonte har ju haft lunginflammation under hela förra veckan, så jag var hemma och vabbade. I torsdags någon gång började jag känna mig lite risig, och i söndags stod jag inte ut längre. Kunde knappt andas och hade 40 graders feber. Inge snorig alls, så jag misstänkte själv lunginflammation även på mig. Befarade också att jag inte skulle kunna resa till Barca nästa vecka som tänkt (hujedamig!).

Trodde dock att jag liksom Jonte, skulle få träffa jouren, få recept på typ Kåvepenin och sen åka hem.
Men nej. Jag blev inlagd på infektion. Men just lunginflammation. Syresatte mig inte alls bra. Utsläppt blev jag först idag. Mår mycket bättre, men känner att jag har en del ork (som om den riktigt fanns där innan..haha..) som ska tas tillbaka. Och jag fick OK att resa av läkaren också så länge jag inte blir sämre igen! Och det vägrar jag bli!

Återkommer med inlägg imorgon:)

Vill bara tacka Veronica, min hemliga vän i Vita gåvor (och faktiskt en barndoms kamrat! Kul!!) för den fin-fina gåvan som jag fick av henne under dagarna jag varit på sjukhus. Kommer väl till pass framöver!!!
Bilder kommer!!
Även jag hade missat och skulle få iväg till min hemlige vän för flera veckor sen (skäms!!). Kom på det till sist, och lovade att gåvan skulle komma senast måndag denna vecka. Nu blev det ju inte riktigt så eftersom jag inte orkade göra nått under helgen, och sen ju blev inlagd.
Gåva är dock inköpt och skickas imorgon!! Ursäkta ytterligare försening!!

Nästa runda ska jag banne mig skicka första dagen!! Eller ett par dagar INNAN sista datum i alla fall *harkel..känner mig själv för väl...*

Over and out

2 kommentarer:

Vit som snö sa...

Men du vad trist med lunginflammation! Tur ändå att du får resa iväg, det skulle väl kännas bittert annars!
Krya på dej o sköt om dej ordentligt!
Kram Cilla

Annica sa...

Krya på dig vännen! Vi saknar dig på jobbet.

Kram Annica