06 mars 2010

Förvaring

Garderoben från IKEA i hallen är på plats. Vita skjutdörrar döljer kläderna där inne.
Vi har skoförvaring längst ner i varje sektion, bestående av skoblockpinnar.....vilket gör att vi kan förvara 24 par lågskor där inne!
Det är redan fullt....harkel....å andra sidan känns det på lukten att Tobias fotbollskor inte bör vara där inne, så de får flytta på sig;)
Tommys blommor som han fick av oss i tisdags på 40-årsdagen. Vasen från Cult Design.
Ni skymtar säkert nya doftljuset också. Yankee Candle cleen cotton.
Och här ser man garderoben från köket. Handtagen på sidorna är inte monterade ännu.
Idag blir det till att röja i den röra som blitt i vardagsrummet under renoveringen. Ett 4 års kalas ska vi hinna med också:)
Over and out

7 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Åh dom är så fina de där ikea garderoberna:) Vi ska med införskaffa lite nya till vårt dressing room snart men det är mycket på listan innan vi kommer dit:) ha en underbar söndag, kram Mia

A home far away sa...

Åh så fint det är! Och vilken lycka när jag hittade favoriten Yanke Candle här i Singapore:) jag har ju alltid bunkrat upp när jag varit hemma i Sverige:)

Kram Gunilla i Singapore

Nordingården sa...

suck, slant med tangenterna för att jag sitter på tåget och hela min långa kommentar försvann om garderober, matplats och klääder...

Drar bara snabbt, Har Lindex hittat en ny lokal el är de kvar på den tillfälliga efter flytten efter branden?

Ja, jag är impad av Östersund, vilken festlig stad, de ordnar verkligen så bra saker så jag ville uppmärksamma stan lite.

Hs en bra helg! Mari.

Signe 1 sa...

Kanonfina ikeagarderober, förvaring kan man inte få för mycket av!!

Må gott, kram Sofia

Tina // Peppar och Vanilj sa...

Ja det är ju inte själva lampan som har en "nästan-varningsstämpel" på sig inte! Den är ju super fin! Jag gillar verkligen betong, enkelt och lagom rufft... Jag tror nog att den kommer att få hänga ett tag men att den sedan vandrar vidare mot nya platser :)

Känner igen det där med fotbollsskor och dess innerliga doft..fy sjutton! tjejdojjor luktar precis lika illa som killdojjor, det kan jag lova :)

Hoppas att helgen varit bra!

K R A M // T i n a

Snäckskalsdalen sa...

Attans vilka snygga dörrar! Superfint!
Agneta

Camilla sa...

Så fint det blev! Skönt att bli av med kläder & skor! Vi har också skjutdörrar i hallen men det börjar hamna skor utanför också.. vi har för många skor helt enkelt - iii.. o så har jag precis klickat hem ett par turkos converse :)