22 februari 2010

Före och Under

Tänkte bjuda på lite bilder FÖRE hallrenoveringen här i radhuset...och lite UNDER renovering också. Efter kommer senare, när allt är klart.
Bilden här ovan är sett från hallen mot Tobbes rum. Som ni ser är det två "hallar". En entréhall som fotot är taget ifrån, samt en passagehall. Det som skiljer hallarna åt är en ful dörröppning.
Denna öppning är nu breddad, och istället för två pyttehallar har vi nu en L-formad hall. Upp på väggen har kommit slätspont, som inte hunnit målats ännu, men det är pågång under veckan:)
Här, sett från andra hållet, ser man från lilla "hallen" ut mot entréhallen, där vi ska ha både garderob och hattylla bla. Här är dörröppningen kvar mellan hallarna.
Och här är öppningen större:) Väggen där fönstret sitter är en av de två väggar som inte ska ha slätspont, utan svart/silver/grå DG tapeten i inlägget under.
Tidigare var det tråkig väv på väggarna. Den satt där när vi flyttade in 1999, men då var den äggulegul. Vi försökte tappert pigga upp med vitt och latte, för ca 6-7 år sedan, men det blev inte så jättelyckat....
Nu sitter slätspont på väggen, och här ska garderob med skjutdörrar stå.
Mot väggen står lutat 3 nya innerdörrar och flera paket med golv som ska läggas. Snickarens alla prylar står också här, så vi lever i kaos just nu.
De fula dörrklockeförstärkarna ska döljas med vit låda.......
Förhoppningen är att allt är klart, så vi kan börja piffa med hatthylla, ny dörrmatta och sådant redan till helgen. Håller tummar för det i alla fall:)
Köket börjar också bli klart. Lite småpiff som ska på plats än. En hylla där och ett överskåp där. Fläkten ska också kopplas in. Visar lite före och efter bilder senare.
Over and out

6 kommentarer:

SollenkrokaBy sa...

Åh vilken total förändring!
Det kommer bli kanonfint! Skönt att öppna upp å få en enhetlig hall! Kul att se bilder från hemmet oxå! när det är fotat på enstaka saker får man liksom ingen rumsuppfattning..

Zizzi sa...

Kommer bli jättefint! Längtar att se hur det kommer att se ut när allt är klart!

Anonym sa...

Det ser ut att bli bra! Gillar tapeten du ska ha men även den som blev fel. Man blir ju sugen att tapetsera om igen :)

Svägersk

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh jag känner igen detta renoveringskaos som råder hemma hos dig. Men tänk så fint det blir när det är klart.Lycka till.
Kram Theres

Snäckskalsdalen sa...

Det kommer att bli så bra! Och det där kaoset tycker jag ser riktigt välordnat ut....!
Kram
Agneta!

SOFIE sa...

Vilken förändring redan nu! Ska bli spännande att se slutresultatet sen :-)

Trevlig Helg!
Kram Sofie