29 januari 2010

Tapetfinal- hallen

Oj vilken förlossning det varit med detta tapetfrossande i bloggen sista veckorna! Först hittade jag alla dessa snygga på Tapetorama!
Sen de här lika snygga på Engelska Tapetmagasinet.
Tillslut har jag inte vetat varken ut eller in. Svart/vitt eller färg? Tommy har jag inte frågat än. Ville känna mig säker på mina val först....sen får vi utgå därifrån och komma överrens om något i slutändan.
Betänk att endast några få kvadratmeter kommer täckas av tapet. Resten blir ju vitmålad liggande råspont. Golvet grafitgrått. Dörrar, tak och lister blir också vita. Liksom garderob, hatthylla och krokar.
Mina första val (just nu i alla fall..)..är den här Toile de jeuy tapeten från Lewis & Wood, vauxhall gardens soft black nr 52181 hos Tapetorama. Tycker den är lagom blekt svart i figurerna, men inte helt kritvit i bakgrunden, som jag först tänkt. Frågan är om det blir snyggt om jag ska ha kritvit råspont på resten av väggarna, garderober och hatthylla? Kommer jag tycka att tapeten ser skitig ut då? Måste leta upp så jag kan se tapeten live och hålla upp mot en vit vägg!
Andra valet är om jag ska gå efter den turkos färgen i hallen? Det skulle ju vara skoj att klatcha till det med färg i hallen. Resten av huset kommer ju bli väldigt vitt/svart och neutralt (förrutom färg på en och annan kudde och detalj..).
Osborn & Little nr 108-03 hos Engelska Tapetmagasinet. Fast det är samma här. Kommer den beigeguldiga i motivet skära sig mot allt det vita i hallen?
Vad tror ni?
Står jag ändå på ruta 0?
Over and out

8 kommentarer:

Drömmen om ett hus på landet sa...

Jag gillar den första.. är rädd att jag tröttnat ganska snart på den turkosa. Den svart /vita är mer klassisk.. Kanske lättare att addera färger då oxå. Annars styrs man mkt av vad som går till det turkosa.. Men ja samtidigt jag är kanske feg??? Det är inte lätt Trevlig helg och lycka till.
Kram Jeanette

Anne sa...

Jag röstar på den andra. :)

Hanna sa...

Så många fina tapeter.
Kram
Hanna

Anonym sa...

Hej!

Det kommer inte att se "skitigt" ut mot det vita, vi har ju den beiga Wood och jag tycker inte att det gör något mot det vita.

Vad svårt med tapet valet, finns den turkos blommiga i svart & vitt?

Kram & trevlig helg från Annika:)

Jessica sa...

Hej, svårt att välja när det finns så otroligt mycket att välja på!
Snygga collage , jag måste gå in på den sidan du skrev om.
Trevlig helg
kram Jessica

Vita rosor och förgätmigej sa...

*hihi* Det är alltså fler än jag som gett sig ut i tapetdjungeln den här veckan... Kan inte ens välja åt mig själv så jag tror inte jag kan vara till någon större hjälp här. De var snygga i alla fall!
Kram/ Anna

Sjabbig men chic sa...

Men annars tror jag att tapeten du ska ha är bland de översta och i andra raden uppifrån och näst längst till höger.

Lycka till med kommersen!
Kram Lisa

Maria sa...

Åh, så många härliga! Förstår att du blir rådvill...