12 januari 2010

En kär vän

Tänk vad man hittar när man rensar i barnrum:)
Den här teddybjörnen är gammal. Min mormor låg en period på sjukhus, pga att hon fick TBC i sin njure, när min mamma var liten. På terapin gjorde hon den här björnen åt henne.

Den är så välgjord i mjukt teddytyg och skinnbitar på tassarna. Åren har gått hårt åt honom. Ett öra är borta, liksom båda ögonen. Armar och ben sitter kvar, men lite löst.

Minns inte att jag lekte så mycket med den. Mina barn har inte heller fått leka så mycket med den..
Lite ledsamt att bli bortglömd, så nu åker nallen fram på en hylla i mitt arbetsrum!! Så vacker är han ändå. Trots defekterna.

Over and out

3 kommentarer:

faster atta sa...

Så fin! Lite defekter gör inget, nallen blir bara mer speciell då! När min pappa dog hittade jag en kartong med mina gamla nallar och gosedjur. behöver jag säga att mina barn inte heller får leka med dom??

Elsa och Helena sa...

Jättefin nallebjörn, jag skulle oxå vara rädd om den. Har faktiskt min egen gamla Nalle kvar...min flicka fick inte leka med den heller!!

Kram Helena

Lo sa...

Hej, guu va mysig! Så härligt med en historia bakom och att din mormor har gjort den själv.! Jag tror det finns leksaksdoktorer om du vill renovera den. Åtminstone finns det i Stockholm. Min svärmor gjorde det med en gammal nalle hon hade. Där var det också öra och öga som fattades.
Om du vill kan jag fråga henne var hon lämnade in den?
Kram från Lo