05 januari 2010

Babyboom


Samtliga bilder i inlägget: Pottery Barn Kidz

Inom loppet av bara några veckor berättade två av mina kollegor att de ska ha bebis i Juni!
Båda har två barn sen tidigare. Båda har två pojkar. Ingen vet än vad bebben i magen har för kön. Spännande va? Ska det bli en liten grabb till? Eller en liten tjej?
Senast i maj 2009, fick en annan kollega en liten bebis flicka. Hennes första barn.

Min hjärna är, som för så många andra, insälld på att bli skengravid vid sådana här tillfällen....och jag börjar genast planera inredning och kika på babykläder..haha...
Pottery Barn Kidz, har så himla mycket fint. Att kombinera allt, kan kanske bli lite mycket, men plockar man detaljerna ur varje bild, så finns det massa sött.

Tema rum är poppis i barnkammar världen har jag noterat i bloggarna. Små minkök, båtar, starwars, lego, flygplan eller kanske en affär?
Vill man inte veta könet inreder man neutralt, och tar in färgerna efter bebisens personlighet senare:)
Själv skulle jag inreda en liten barnkammare i vitt, beige och grått. När jag väl tagit reda på kön, ja..denna gång skulle jag göra det i förväg!, skulle jag klatcha på. Åtminstone om jag fick frossa i rosa:)
Over and out

6 kommentarer:

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Vilka fina barnrum! Man blir lite småtokig och ha-galen :) Jag kan hålla med om att det kanske är lite mycket saker men som du skrev, Man kan plocka ut detaljerna. Fin blogg du har. Många kramar!

Vitt och Blått sa...

Gulligt!

Det är verkligen babybooooom 2010! Har tre kollegor som ska ha barn i år och två nära vänner som väntar barn och två som precis har fått! En har tagit reda på vad det blir, en liten pöjk! En ska ha tvillingar och de andra får se vad det blir på dagen D.

Kram E

Villa Tallbacken sa...

Vilka underbara bilder! Gillar verkligen nischen på sista bilden som är målad med en stor schablon. Superfint! Kul med babyboom - man kan alltid vara skengravid och vara med och planera och inspirera. :-)

Kram E

Camilla sa...

SUPERFIN säng!!!! Ja allt egentligen :)

carolline sa...

Åh vad fina barnrum, spjälsängen i översta bilden var ju helt underbar

carolline sa...

Åh vad fina barnrum, spjälsängen i översta bilden var ju helt underbar