27 december 2009

Glada dagar

Tänk vad det gick fort! Julen!
Kvällen före julafton fick Jonathan magsjuka. Så typiskt! Det gav med sig strax efter midnatt. Jag, Tommy och Tobbe hade uppesittarkväll själva. Myste lite framför TV:n och mellan varven servade vi Jonte med lite avslagen cocacola.

På julaftons morgon vaknade Jonathan, pigg som en lärka och berättade att tomten varit där och lagt i strumporna (eller förmodligen var det vi sa han...hihi...).
Och kan ni tänka er!? Jag fick en finfin liten söt ny kamera, så nu kan jag lägga in bilder igen!
Rimmat hade tomten gjort också..."Fortsätt fånga vårat liv, ett steg på vägen, inget sjumilakliv! Blogga vidare så kommer mera tidsfördriv".
Med det menar tomten att den här kameran är något vi behöver så länge, tills vi köpt systemdigitalkameran vi också så väl vill ha:)

Barnen blev lyckliga när de öppnade sina paket. Ett varsit tv-spel. Jonte fick Sing Star Highscoolmusical och Tobbe FIFA 10. Ytterligare glädjefnatt kom när de upptäckte att de var gjorda för Playstation 3! Och då måste det rimligtvis finnas ett sådant under granen:) Och det gjorde det såklart.

På eftermiddagen trotsade kusin, kusinbaren och sambo, tillsammans med hans mamma och syster oddsen, och kom hit på julmiddag trots att Jonte hade haft magsjuka på natten.
Trevlig för oss som hade superskoj hela kvällen. Efter middagen kom tomten och sen tog det flera timmar att se tindrande ögon och glada utrop under klappöppningen.
Inte en sur min från någon av barnen under hela kvällen! Och jag fick så fina klappar, liksom alla andra.

Juldagen bjöd på pulkaåkning, fika, spelande av spelet "Helt hysteriskt" och mera skratt.
Annandagen, igår alltså, åkte hela gänget upp till Storhogna och besök på spa. Jag, C, A och Tommy tog ett pass yoga, medan T, Tobbe, Y och alla tre barnen badade.
Efter våra pass åt vi gott och avslutade kvällen med latte och varmchoklad.

Dagen idag har varit lugn. T, C, Y och barnen A och A, for till fjälls, medan vi tagit det lugnt med snöskottning (igår föll det ca 3-4 dm!!!). Vi får se vad det blir för skoj senare:)

Återkommer med fler bilder. Bilden ovan är från julaftons dukning.

Over and out

3 kommentarer:

Kristina sa...

Vad skönt att det gick över så snabbt
och att ni andra inte fick magsjukan också!! Kanske att vi kunde fika nån dag?

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh hoppas det gick över för er, här har vi varit förskonade länge från magsjuka men det går hos grannarna nu så vi får väl se hur tur vi har.
Kram Theres

Annica sa...

Skönt att julen blev bra trots magsjukan.

God fortsättning!