11 november 2009

Jul längtan


Trist nog visar jag bilder från förra julen. Jag längtar så, och trots det har jag inte börjat pynta än...och ni som är nya som läser här, har ju ändå inte sett bilder från stugan i julskrud, så det gör kanske inte så mycket!
Här hade vi inte hunnit få upp tallrikshyllan, men det finaste är ändå med! Duken från Kate W, som jag köpt från Hem och Hav!
Jag älskar den!
Jag var en riktigt inredningskatastrof också förra julen! Jag la en transparent vaxduk på den när vi åt!!! Fy!! Hur kunde jag?
Men den är fläckfri i år i alla fall:) I år ska den användas och nötas. Jag har ju faktiskt tvättmaskin!!
Filtgardiner, ljuskvistar och fusk amaryllis från Rusta! Ljuskrans, Sofföverdrag i form av överkast samt pläd från IKEA! Vitt fat och blockljus från Åhléns! Örngott med spets och monogram från loppmarknader!
Billigt är bra med andra ord:)
Kransen i taket har jag gjort själv av björkris, sidenband och pärlgirlanger från Indiska, samt egengjorda pärlänglar och köpta fattigmanssilver prydnader.
Tomtetavlan på tv-bänken, är köpt av bloggerskan Agnes Shabby Chic.
I år har jag nog några få, men vackra, utvalda nya detaljer som ska få sin plats i stugan, men mest längtar jag efter att återupptäcka gamla godingar i julkartongerna:)
Längtar inte ni?
Tävla här om ett doftljus! Ni vill väl inte missa chansen?
Over and out

12 kommentarer:

Lilla kullan sa...

Den var du värd, så go som du är. Kram Stina

Stjärnor & Champagne sa...

Jag brukar normalt inte tycka att det är så kul men i år tror jag att bloggen har hjälpt mig mycket. Jag var inne på massor av bloggar förra julen när jag inte själv bloggade och man får ju inspiration helt klart. Ser fint ut hos dig tycker jag, skall bli kul att se vad du har för nya godbitar...

Kram Anne

Viveka på Humlebacken sa...

Kul att du är glad för duken:) Jag har två och jag älskar dem också!!

Ocean showroom sa...

För mig som är ny här var det nya bilder så jag tackar och bockar! Tycker att det är helt underbart med all julinspiration runtom på bloggarna! Ha en fin kväll! kram alexandra

Sjabbig men chic sa...

Jättemysigt i er stuga ju! Nu är det liksom jul som gäller eller hur?!

kramis Lisa

Mor Duktig sa...

Julen är bäst innan jul... sen blir det bråk och stress.

Maria sa...

Faktum är att jag inte alls känt någon särskild längtan efter julen iår. Förra året var det annat med tanke på att det var första julen i huset...... fast nu fick jag lite julpirr ändå minsann:)

Ni har det verkligen mysigt och fint i stugan.

Kram Maria

Annica sa...

Sen vi bestämde oss för att fira julen hemma hos oss istället för att packa och fara iväg så kan även jag njuta av julen!

Annbritt Schmützer sa...

Har butiken fylld med julpynt och tomtar och går i det hela dagarna så jag tar inte ens fram adventsstakarna längre.Det är bara en dörr emellan butiken och lägenheten.Det som kommer upp varje år är mina en meters vita julstjärnor .Jag har 2 stycken som jag hänger på punsch verandan som är inglasad.Sen ska här drejas ett hundratal tomtelyktor så man är rätt trött på tomtar sen*L*
Har 5 jättekartonger står nu och väntar på uppackning med ny inköpta julsaker..
annbritt

Lilla kullan sa...

Ja, ibland får man dra till med lite allvar. När man känner för det, vet du.:-) Kram goa gumman

LjuvligtLantligt sa...

Åh så mysigt! Jag längtar så till julen nu när ni alla visar så fina bilder.
Du skrev hos mig att det var billigare att köpa "råa" dörrar och få dem lackade.. avd kostar det då per dörr?
Kram Git

Widénskan sa...

Meeen nu längtar jag om möjligt ÄNNU mera till jul!!!
Jätte fint!
Kramar