22 november 2009

Besatt

New Moon, som jag såg igår var hur bra som helst! Bättre än första filmen, Twilight, till och med!
Kanske för att 2:a boken är bättre. Då borde ju filmen automatiskt bli bättre... Och animeringarna var inte så b-aktiga som jag bävat för, utan man köper det rakt av!
Nu längtar jag till Juni, då nästa film, Eclipse, har premiär:)

Idag har jag rensat lite mer i röran. Det sker i ett litet, litet steg då och då.
Denna gång var det mer av mina kläder som åkte ner i påsar. En papperspåse med lite favoritkläder som....krympt?.....men som svider att slänga då det är riktiga klassiker (randiga toppar från Pop tex). Får de bara ligga till sig lite, så går de nog ut sig igen;)
Sen fick jag ihop en lite större påse med kläder som ska skänkas, och en del plagg åkte i brännbart också!

Jag och Tobbe har dessutom sträckt lakan. Något som vi tyvärr sällan gör. Tills nu har de legat slarvigt ihopvikta i min gamla "brudkista" huller om buller..men det var inte hållbart nu när kistan skulle förpassas till förrådet i stugan.
Nu ligger allt prydligt vikt i garderoben i Jonathans rum, som fungerar som tillfällig förvaring innan vi fått garderober i vårt sovrum.
Något slog mig nu när vi vek lakanen. Jag har insett att vi är i akut behov av lite nytt i den fronten. Främst 180 cm lakan med drag-på-hörn, till vår dubbelsäng, liksom lite nytt till Jonathan, som börjar känna sig för stor för vissa av sina lite barnsligare påslakan.

Ska göra en genomgång av allt sånt i stugan också. Se om vi kan flytta hem några set kanske. Där har vi massor, och de flesta gäster som kommer, har med egna lakan och påslakan, så vi behöver egentligen inte så mycket där.

Denna vecka blir hektisk som vanligt.
Jag känner att jag vill städa, baka, adventspynta och fixa klart julkorten denna vecka.
Samtidigt åker Tommy bort några dagar i jobbet, Jonte och Tobbe har sina vanliga aktiviteter på kvällarna, och jag ska skjutsa och hämta till ett par av dem i alla fall. Läxor på det!
Det är min sena vecka också, då jag jobbar till halv fem, vilket inte kommer underlätta. Jag är tacksam för att vi inte har engelskakurs imorgon i alla fall!

Vi får se vad det blir av alla saker jag vill hinna.
Hinner jag städa och fixa advent i fönstren här hemma, får jag nog vara nöjd:) Det är ju ändå i stugan jag lägger krutet, då det är där vi ska vara i jul.
Bästaste gästerna får vi också...We´re so happy:D

Over and out

3 kommentarer:

Kristina sa...

Hej!! Du har inte några urvuxna skidor (i Eira-storlek) som du ska städa bort? Eller känner du någon som har några?

Gita sa...

Vad spännande att se vad du hittar på för fint julpynt i stugan detta år. Ser fram emot bilder.

Roberta Granada sa...

Hi, I love your blog,I am from Brazil, I have a blog about craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, e visit me my blog about food http://alatitacarre.blogspot.com ,visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.