22 september 2009

IKEA besök

Bilder i inlägget: IKEA

I lördags skulle Tobbes lag spela fotboll i Sundsvall. Tyvärr var Tobbe fortfarande så pass hängig att han inte kunde följa. Det var även ganska många av de andra killarna som var sjuka denna match.
Men inte missar jag ett tillfälle till att se PA match för det! Såklart jag följde med. Fast ärligt...det som lockade mest nu när Tobbe inte var med var IKEA ;)
Tyvärr blev det storförlust i sista matchen..
Laget slutade därmed näst sist i Pojkallsvenskan norrland. De vann 2 macher, spelade 3 oavgjorda och förlorade 13 matcher. 9 poäng skrapade de ihop.
Inte så imponerande kanske, och huvudena och sjävförtroendet har väl inte varit på topp hela tiden, men de är ett år yngre än de flesta i serien, och nu när killarna spelar mot jämnåriga, ser man att de lärt sig massor av att möta riktigt bra lag i ett lite högre tempo än vad ÖP-liret har att erbjuda. Laget rullar boll mer, och det är inte lika mycket "tjong" fotboll som i början av sommaren.

Dessutom har laget vunnit eller kommit 2:a i flera mindre cuper i år, och kommit 2:a i Storsjöcupen dessutom..men det är lätt att glömma ibland, och vi får påminna!

Vi får se hur det blir nästa år, om alla fortsätter eller om någon slutar, och i vilken serie laget spelar. Förhoppningsvis kan det bli riktigt bra om vi spelar PA även nästa år:) Killarna är lite mer erfaren, visserligen fortfarande ett år yngre än de flesta, men jag tror det kan bli bra!
Håller tummar och tår för detta, och tror de flesta är laddade och sugna på mer, efter match uppehållet som blir nu efter att även ÖP-liret slutar nästa vecka!
Några killar spelar och tränar med U19 samt A-laget också. Det ger också en viss erfarenhet.

Passar på att gratta de övriga Östersundslagen i serien också. OPE som blev 2:a och spelar SM-kval. Samt ÖFK som kom 5:a och därmed, då de blev bästa 5:a i landet, är klar för Pojkallsvenska Elit nästa år! Lycka till:D

Det blev en riktigt mysig dag sen i Birsta tillsammans med föräldrarna till en av T´s lagkamrater, L och O. Även lagkompisen S var med, men just inne på IKEA fick jag och L gå och njuta själva:)

Jag köpte bla den här Laptop kudden på bilden ovan, BRÄDA. Underbar! Hade en liknande under mitt USA år, och saknar den ibland. Perfekt när man satt och skrev brev hem, eller som stöd för boken man läste.
Till o med Tommy, som först suckade över ännu ett onödigt köp, tycker nu efter några dagar, att den inte var så dum ändå;)
En ny trasmatta, AMALIA, till stugan blev det också. Denna ska ligga i Jonathans rum. Kommer passa perfekt till den lite new englandstil jag försöker få till i hans rum!

Efter 7 sorger och 8 bedrövelser köpte jag äntligen det här skåpet också som fattas i köket. Vi kommer ta bort alla hyllplan utom ett, det nedre. Där blir ett fack, perfekt för en liten låda med extra diskhanddukar tex. I utrymmet över blir det utdragbara "pinnar" för två frottéhanddukar (för händerna..man ska inte ha samma handduk att torka händerna på, som för disken tycker jag..och den för disken hänger över handtaget på diskmaskinen, så den är lättåtkommlig ändå).
Skåpet ska sitta i hörnet mellan diskbänkskåp och hörnskåp. Där är tomt nu, men planerat för just detta skåp redan då vi renoverade för ca 3-4 år sedan.
Om vi vill ha fler korgar istället, är det bara att sätta tillbaka hyllplanen:)
Sen blev det värmeljus, vita konsoler och ett rosarutigt paraply! Duktiga jag köpte inte mer!
Jo...lite blev det shoppat på Lagerhaus också. En bakduk och cupcake formar. Samma mönster. Blommigt med mörklila botten. Ska visa er foto på dem snart:)
Maskroslampan stod på inköpslistan...men...den är. gigantisk. Närmare 1 m i diameter!!!!
Passar inte hos mig. Tyvärr. För den är UNDERBAR!!! Om takhöjden vore minst 5 meter och rummet minst 50 kvadrat kanske!!
Redan på lördag kväll när jag kom hem började halsontet komma krypande, och vaknade med feber och JÄTTE ont i halsen i söndags. Gick omkring och huttrade och tyckte synd om mig hela dagen men trodde ändå att jag skulle kunna jobba.
Men så vaknade jag igår med feber...suck.....det blev en hemma dag. Så även idag, men nu är jag feberfri.
Känner mig rätt vissen, men jag dricker hetmjölk med honung och vitlök..så jag SKA bli frisk! Ska jobba imorgon i alla fall.
Måste vara helt frisk på lördag. Då är det årliga golfen med jobbet;)
Over and out

4 kommentarer:

Signe 1 sa...

Åhh Ikea är som mitt andra hem, hihi. Jag ska dit och shoppa loss på torsdag, jippi!!:-) Och du! Jag håller onekligen med dig om att vi har mkt gemensamt, rätt lustigt men samtidigt lite kul;-). Ha en fin dag, kramis Sofia

Katja Kristoferson sa...

Vilken smart pryl, jag brukar vara lite rödflammig på låren efter att ha haft burken i knät.. kan inte bara bra..

Hemma på Landet sa...

Jag är så glad, för IKEA ska hamna i Borlänge. Då är det bara 20 minuter dit.:-) Kramis gumman

Jes/Vita villa vila sa...

Hejsan vännen,

Tack för din kommentar hos mig!

Här är alltid lika roligt att kika in!

Kram Jes