23 augusti 2009

Favorit hus!

Bilder i inlägget från Allt om Kök (repotage om trivselhus) hittat på googlebildsök

Mitt absoluta favorithus alla kategorier är detta från Trivsel Hus. Det är ur deras Country Homes och heter 855.
Jag fullkomligt älskar allt med huset! Personligen skulle jag dock välja bort loftvåningen, takfönster (vi har 9 månader snö i norrland!!) samt putsade fasaden (liggande panel tycker jag bättre om!).
Planlösningen skulle jag inte ändra mer än en sak på. Och det är att på vänster sida om den vita braskaminen på bilden, skulle jag sätta upp halvvägg med fönster, för att den öppna planlösningen inte skulle bli fullt så öppen.....Själva köket skulle planeras om lite också, för att utnyttjas bättre.
Men ack vad lycklig jag skulle bli över detta hus:)
Och en tomt där huset skulle passa, utan att de stora fönstren vette rakt in mot grannens husvägg eller nått;)
Någon som byggt det? Vad tycker ni?
Over and out

7 kommentarer:

Under en vind sa...

Jösses sååå fint!!!

Helt okej att du får låna bilden!!

Kram!

Sjabbig men chic sa...

Nej, men jag tycker så här: slå till vet jag! Överraska Tommy helt enkelt i slutänden kommer han nog att vara nöjd och är han inte det så är det inget problem för jag tror inte att han orkar byta kvinnan i sitt liv eller ens vara utan dig ändå. Du får säga:
Tommy! Vill du vara med mig så får det bli i det här huset annars blir det inte alls! Se så i väg med dig på fotbollsträning nu. fundera inte så mycket.

Kram Lisa

Monachos sa...

Mäh! Det saknas ju något - ett rum till mig!! :)

Vardagstugg sa...

Superfint hus!

Annelie

Fröken Fräken sa...

Visst kan bli alldeles fasligt sugen på hus när man bläddrar i hustillverkarnas kataloger. Men jag är ju så kinkig så jag har ännu inte hittat något hus som jag varit helt nöjd med planlösningen på. Jag vill nämligen inte ha 5 meter till tak eller för öppen planlösning, och sådant verkar ju vara standard numera. Fast ma kan som sagt flytta väggar, det mesta går att ordna. Och jovisst, man ska ha pengar till att bygga huset också. Jäsikens..

johanna sa...

Det skulle vara härligt(när de klart) att få bygga hus någon gång.
kolla gärna in mina handtryckta handdukar.

kram
j

Maria sa...

Hej där,

ja det där huset är verkligen en pärla.

Jag älskar Trivselhus överlag, de har verkligen fina hus och bra kvalitet och hög standard på de produkter som ingår. Det är inte för inte vi valde att bygga just ett Trivselhus;-)

Jag sitter fortfarande och bläddrar i deras kataloger och spånar och ändrar på deras befintliga ritningar och drömmer mig bort. Undrar varför egentligen? Jag är ju super nöjd med vårt hus.

Kram Maria