30 juni 2009

Bad

En knapp kilometer från stugan ligger en liten tjärn, där det finns omklädningsrum, grillplats och brygga. På botten har man lagt duk och fyllt på med sand, så det är ingen äcklig dybotten att gå ut på.
Här är det härligt att bada varma dagar, även om jag tycker det är lite otäckt med alla små aborrar som gärna kommer fram och nosar på benen. Har lite fiskskräck..hehe;)
Helgen var riktigt varm och het. På skuggsidan (det är lä där och det blir lite som en gryta, så det brukar vara 1-2 grader lägre egentligen) visade termometer på 30,8 grader (borde varit ca 28,5 grader ungefär alltså) vid lunchtid på lördagen. Söndagen var lika varm den.
Bad stod alltså på schemat. Vi for ner hela familjen tillsammans med grannbarnen.
Jonte passade på att snorkla lite, och Tommy badade han också. Tobbe började känna av halsont, så han hoppade över bad den här gången. Agnes badade dock.
Å där satt jag, Tobias och Elias, som också var sjuk, som värsta badkrukorna uppe på bryggan. Det får allt bli lite varmare i vattnet, innan jag doppar mig. I mitten/slutet på juli brukar det vara lagom för mig, om vädret varit varmt:)
Idag börjar Storsjöcupen, och veckan kommer fyllas av fotboll, fotboll, lite arbete (ska stå i kiosken på ena planen några timmar) och mera fotboll.
Ikväll dessutom invigningsparad. Önskar laget lycka till!
Over and out

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag har gått från den som badade först till att bli värsta badkrukan. Nu kan det ju gå en hel sommar utan utebad.. man får ju nästan skämmas! Hoppas det snart blir så varmt att du vågar dig på ett dopp!

MormorRuthsAnn sa...

Idag var det premiär för mig!(också badkruka).

Tack för den fina hälsningen när lille Oliver anlände till oss. Om jag inte tar fel så är din Tommy 29 år och 4 månader ;).

Ha det gott i sommarvärmen!
Ann

Anonym sa...

buy [URL=http://e--store.com/]prada outlet[/URL] with low price BeJXjOZx [URL=http://e--store.com/ ] http://e--store.com/ [/URL]

Anonym sa...

get cheap UxhjpmFf [URL=http://www.louis--vuitton--online--shop.org/]shop louis vuitton online[/URL] suprisely owHUPOQX [URL=http://www.louis--vuitton--online--shop.org/ ] http://www.louis--vuitton--online--shop.org/ [/URL]

Anonym sa...

you love this? YYdxDtWr [URL=http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/]christian louboutin outlet online[/URL] for less aKIjRcGj [URL=http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/ ] http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/ [/URL]

Anonym sa...

I'm sure the best for you sDUQoUCV [URL=http://www.gucci-onlinestore.tumblr.com/]gucci online shop[/URL] and get big save oYOnYTJg [URL=http://www.gucci-onlinestore.tumblr.com/ ] http://www.gucci-onlinestore.tumblr.com/ [/URL]