19 april 2009

Ute drömmar


Bild: Mio

I stugan behöver vi en ny utemöbel. Jag målade ju den befintiliga förra året, och det blev bra, men en ny fin att ha i en tilltänkt paviljong skulle sitta fint!
Egentligen är den här för liten. Vi ska ju kunna sitta ett gäng och äta är det tänkt, men kolla så fin! Som grythyttan, men ändå inte lika dyr....
Eller denna, också från Mio!! Passar i den lite gameldags miljö jag vill skapa runt stugan! Ser sköna ut också de stolarna.

Solstolar vill jag också ha! Två stycken. De här, från Rusta, ser ut som adirondäckstolar och skulle passa i vår stuga!


Hemma vid radhuset vill jag gärna ha två stycken sådana här:) Även denna från Rusta!
Paviljongen jag har tänkt mig är denna! Från Jysk. Har någon provat? Vilken kvalitet är det egentligen? Vill ha den i kombination med myggnät på sidorna, så vi slipper de stickande irriterande små djuren!!!
Over and out

12 kommentarer:

Erika i Villa Lilja sa...

Vilka fina utemöbler du hittat. Visste inte att Rusta hade även det. Då kanske de passar min plånbok också =) Lycka till med valet!
Kram

Ellis sa...

Åååå... Jag vill också ha utemöbler i Adirondack-stil. Det bestämde jag mej för 2004 när jag var upp i Adirondacks-bergen i New York.
Ska åka och provsitta på Rusta nån dag... :)

Sjabbig men chic sa...

Ja, prova den där paviljongen du. Är den bra så skulle jag också kunna tänka mig en. Det är svårt att bestämma sig när det gäller utemöbler. men de allra, allra coolaste det är de du har på din baksida.

Kram Lisa

Stjärnor & Champagne sa...

Finns ju hur mycket fint som helst,...Tack snälla för din goa kommentar, det värmer.

Kram Anne

Ett hus i vitt sa...

Åh adirondäckstolarna gillar jag :-). Har några liknande själv och de är favoriter här hemma. Ha en fin tisdag! Kram, Anette

Vitt och Blått sa...

Härligt med nya utemöbler! Vi har våra ligger i kartonger och väntar på att vi ska få en altan! Köpte nya förra året i slutet av säsongen! Vi har två vita däckstolar i stugan, älskar dem! Ha en bra kväll - kram E

Tingeltangel sa...

Vilka fina trädgårdsmöbler du hittat. Den översta gillar jag extra mycket. Hoppas att du får tag i möbler som du blir nöjd med. Mina föräldrar har en liknande paviljong som fungerar jättebra. Men jag vet inte var de köpt sin... Såg att du beställt från HM Home. Blev du nöjd med kvalitén? Allt ser ju jättefint ut på bilderna men jag har inte hört något om hur de är i verkligheten.

kardemumma sa...

Vilka fina utemöbler! Svårt att välja?!
Adiron däckstolar tröttnar man aldrig på.
Vilken jättefin banner du har gjort!
Kramar C

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad fina utemöbler du hittat!

Gillar din nya fina header.

Kram från Eva

Vit som snö sa...

Vilka fina vill-ha-saker. Och så underbart när dom dyker upp i en prisklass som passar den vanliga människan. Våra granna köpte en paviljong från Claes Ohlsson och den verkar vara fin kvalitet och är såå fin!
Kram Cilla

Lilla huset på prärien sa...

Vad många härliga trädgårdsmöbler du har hittat!! Det finns verkligen hur mycket fint som helst att välja mellan. Jag gillar nog den första vita serien som påminner om Grythyttans möbler. Tjusigt!

Kram Jenny

Solåkra sa...

Grythyttestolarna är verkligen en favorit. Härliga vårtecken... I östergötland är backarna fyllda av vitsippor