01 mars 2009

Lager utförsäljning

I helgen har Snö of Sweden haft lagerutförsäljning. De brukar ha det några gånger varje år, och det är så kul att kunna köpa deras snygga smycken så pass billigt.
Jag brukar missa detta, för vi har alltid varit borta de helger som utförsäljningen varit

Har dock varit iväg en gång förrut. Förra året på hösten. Då köpte jag ett halsband och två armband. Tyvärr har jag tappat halsbandet...:(...det hade vit läderrem och flera små droppar i klumpar haängade lite överallt...knöts runt halsen. Letade ett nu, men kunde bara hitta med rött läderband..Får göra nått liknande själv kanske:).
Armbanden har jag kvar dock. Tror att jag har dem i stugan...kunde inte hitta dem..(säg inte att de också är borta!!?...),Ska ta kort och visa vid ett annat tillfälle.

En del av det som säljs är 2:a handssortering, en del provkollektioner, en del är sånt som fortfarande säljs eller sånt som gått ut ur sortimentet.

Trångt är det, och det rycks och dras i varenda litet smycke. Folk (även jag!) vräker ner massor av fina saker till bredden i små kartonger och går sen till ett lungt hörn och väljer bland de saker man lagt ner.
Mycket fint finns det och det är svårt att begränsa sig när man vill ha ALLT!! För även om det är billigare, så kostar det ju ändå..

Trots att jag designar och gör smycken själv känns det roligt att köpa annat också! Och varför inte!?
Jag handlar ju inte kläder på en och samma affär....;)

Jag fyndade bla dessa två läckra halsband på bilden överst. Båda räcker en bit nedanför bröstet. 150:- styck mot normala 499:-/st...!! Klart man inte kan låta bli att köpa! Trots att det är 2:a hand så får man leta felen. I dessa fall tror jag att det är bubblorna i metallen som är skönhetsfelet...nått annat kan jag inte hitta.
De här Snö of Sweden ringarna, samt armbandet med blå pärlor har jag haft i rätt många år. 5 år kanske. Köpt när smyckena fortfarande såldes via hempartyn. En kollegas fru sålde då.
Tyvärr saknas en sten i den cremefärgade plastringen....hoppas jag hittar nått lämpligt att limma fast istället i gropen!!
Berlocken är dock ny sen igår. Den fick jag helt gratis:)
Ett fin armband med rökiga glaspärlor fyndades också igår. Matchar både det rökfärgade halsbandet överst, samt det här nedan. 50:- kostade alla enkelradiga armband! Tokbilligt i jämförelse med pris i handeln!
Detta halsband köpte jag mest för att det hade så annorlunda kedja. Länkar som sitter ihop och en snygg avslutning i form av metallstav m logga och en stor och tung polerad rökfärgad glaspärla. I like:D
Mycket nöjd! Längtar till nästa tillfälle.
Då skulle jag vilja ha nått i grönt, rosa eller turkos! Och kanske ett lite kortare halsband.
Over and out

4 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Snö är min favorit..skulle vilja köpa mer när vi är i fjällen..men så dyrt..lycko dig.
Kram Lotta

Annica sa...

Går det till så? Vad hysteriskt! Men det är väldigt fina smycken så alla vill väl fynda.

Camilla sa...

Vilken lyx med smyckeutförsäljning... verkligen fina smycken du har fyndat!

Gillar den stora vita kulan... är det ett halsband?

Floras Kulle sa...

Vad kul!
En rea är ju aldrig fel...
Är lite kluven ang. Snö, dock.
SNYGGT, tänkte jag, och försökte få köpa in dem till butiken, men det gick inte alls... Tvärnobben!
Lite förvånad blev jag såklart, men "skyll er själva" tänkte jag!
Sedan köpte jag några halsband och armband till mig själv, och de gick SÖNDER! På en massa ställen!
Där slutade min fascination för Snö-smycken, men jag tycker fortfarande att de är oerhört vackra. Kan du köpa dem så billigt (och om de håller!) så är det ju jättekul.
Till de priserna hade nog även jag gett dem en chans till...
Ha det gott!
KRAM:
Annette