25 februari 2009

Min stora last

Jag älskar inredningstidningar! Ett tag prenumererade jag på 5 samtidigt.

Nu har jag sagt upp mina två senaste. Hus och hem, som jag haft i säkert 12-13 år!!! Och Allt i hemmet. Såklart kommer jag köpa nått lösnummer istället. Tex om någon av er är med:)

Intresset har blitt mer lantligt nu i o med stugan, så något magasin vill jag prenumerera på.
Just nu vill jag börja med Lantliv. Och kanske en tidning till.
2 räcker.
Jag har ju bloggarna som inspirerar också!

Jag är dock lite fundersam. Vakre Hjem är ju underbar. Sen är jag nyfiken på Leilas nya tidning, eller på det nya magasinet från Jeanne d´Arc Living.
Ni som läst båda, vilken rekomenderar ni?

I stugan har jag mina lantliv och Vackre Hjem i en kopparkittel. Tommys arvegods.

Over and out

17 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Jag är också hopplös på tidningar! Just nu har jag ett resemagasin, allt om trädgård och en heminredningstidning. Men det är så roligt att bläddra i dem! :) Tänkte att jag skulle skippa två av dem när prenumerationen gått ut, får se vilka. Kram Ewa

rosenskära sa...

Jag är alla publicisters våta dröm, tidningsmissbrukare som jag är.
Fast jag ska vara ärlig och säga att jag har blivit bättre sedan jag började blogga, tycker jag får minst lika mycket inspiration här. Och så lånar jag på bibblan, helt gratis!

Mina favoriter är Lantliv och Hem&Antik. Har prenumererat på i stort sett ALLA svenska heminredningstidningar som finns. Gillar dock inte Vakre Hjem av någon anledning, tror det är de dåliga plocksidorna och att det blir för enahanda med samma stil på allt.

Ska prova Leilas tidning när den kommer!

Lena

Eddan sa...

Här ser du en till som har dille på inredningstidningar ;-). Om jag köpt inredning för alla pengar istället för tidningar skulle jag nog bott i ett lyxigt slott nu
:-D!

Jag tycker att Vakre Hjems senaste nr var sämre än det brukar. Vet inte om det är för att Jeanne d'Arc startat eget el hur det nu är men jag tänker inte förnya den prenumerationen när den går ut i vår. Jeanne d'Arcs magasin var jättefint. Jag gillar också Lantliv, Hem & Antik bl a. Tove är också rätt bra, Drömhem & Trädgård och Allt i Hemmet gillar jag också och köper nästan varje månad (du ser jag har svårt att låta bli
;-)).

Kram från Anette

Sjabbig men chic sa...

Du och jag har nog haft Hus och Hem lika länge som det verkar. Nu har jag slutat med den prenumerationen. Skulle inte du också göra det?
Inredningstidningar kommer att bli vår ekonomiska ruin en vacker dag så jag har skärpt mig lite.

Kram Lisa

annashusidingtuna sa...

för mig har det nästan blivit så att jag köper fler tidningar sedan jag började blogga, för om amn läser om ngn som ska vara med i en viss tidning och jag inte prenumererar på den så köper jag naturligtvis lösnumret...prenumererar nog på 4-5st olika tidningar och köper ett antal lösnummer varje månad...
Beroende? nä verkligen inte....
kram Anna

Katja Kristoferson sa...

Har inte läst någon av de du nämner. Men älskar Lantliv. Vill jobba med dem!

Hanna sa...

Leilas nya tidning har väl inte kommit ut än? Jag fick nåt erbjudande, tror det va genom Allt om Trädgård.. att prova två nummer av Leilas, så jag hakade på.
Allt i hemmet har jag haft av o till sen vi köpte hus...nu tog jag nåt erbjudande igen. Allers trädgård har jag oxå. Drömhem o trädgård gillar jag, men tror (!) att jag sagt upp det. Rosie va oxå bra, men det gick ju i kk eller nåt!?
Lantliv skulle jag kunna tänka mig o prenumerera på. Nya Jeanne d'Arc har jag inte läst :(
Du ser...jag har knappt nån koll på mina prenumerationer :D

Ha'de!
Kramar / Hanna

Anonym sa...

Tack för tipset! Jag har faktiskt en lampa som ska dit så fort allt har grott. Jag ska sänka temperaturen där inne också, så att det inte blir så varmt, och torrt för småplantorna. Jag har också sått tobaksplantor tidigare och var såå nöjd med resultatet då, håll tummarna för mig att det går lika bra denna gång.

Stina sa...

Hej du lilla mysgumman!
Vilken tjusig banner du gjort.:-) Kram

hemtrevnad marie sa...

Mmm,inredningstidningar ÄR min stora last...har du sett mina bokhyllor(jag menar tidningshyllor!!!)
Men faktum är att jag faktiskt sagt upp några det senaste året , då bloggarna ger såå mycket , men vissa vill man ju verkligen inte vara utan!!
Lantliv är ju en sådan!
Hem & Antik likaså...Allt i Hemmet har jag haft sen-89!!
Jag har också Vakre Hjem..men tyckte som någon ovan att den inte höll samma klass sedan Jeanne d Arc gått ur den...däremot var den tidningen väldigt fin!!
Leilas verkar också mysig ,men har väl inte kommit ut ännu!?
Sköna hem ,och Hus och Hem gillar jag mycket sämre nu, är förr då de är för lika ,allt är modern..inget fel på det.. men allt är lika det är myranstolar och PH lampor i alla reportage!
Drömhem tror jag att jag ska sluta med och köpa lösnummer istället...tycker den är alltför mycket cerise och turkos..ja för mycket orientaliskt för min smak...!!
Men smaken är som baken...och tur är väl det...hur trist skulle det bli om alla hade det likadant!!
kramis

Marie sa...

Jag älskar ju Drömhem & Trädgård, den köpper jag varje nummer av. Tycker det är så roligt och inspirerande att läsa hemma hos repotagen.

Ha en fortsatt tevlig helg, kram Marie

Bygatan sa...

Gokväll!
Jag har också prenumererat på flera men nu har jag bara lantliv. AiH håller ojämt och de övriga för moderna samt Drömhem & trädgård som alltid är lite "för mycket" om du fattar vad jag menar. Vakre hjem var lite sämre sist men Jeanne d arcs nummer var riktigt bra, inte mycket reklam. Leilas väntar jag på nu...spännande!

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Lena

Lallis - liv och leverne sa...

Hej vännen!:)
Jag är likadan med tidningar. *ler*
Ha en fortsatt fin helg.
kram Lallis

Jenny sa...

Jag är också en riktig tidnings-junkie:-)
Kin blogg!!
Kram J

n o r d i n g å r d e n sa...

Å ja, dessa blad kan man ju inte lave utan! Jag försöker dra ned på prenumerationerna men det slutar med att jag köper ändå, just nu prenumererar jag på Lantliv, Drömhem & Trädgård,Allt i Hemmet och Hem & Antik. Lägg därtill de magasin jag köper varje gång, Jeanne d´Arc Living,TOVE,Vackre Hjem och så kommer jag köpa Leilas magasin varje gång om det är så bra som jag tror!

Såg du att jag nämde dig och Fideli i ett inlägg längre ned? Östersund är en mycket trevlig stad tycker jag, två fina stadloppisar med, sen att det inte finns ngn sån där lantlig butik med det lilla extra är inte så konstigt, det är inte alla städer som har det, knappt storstäder! Men två mycket trevliga stadsloppisar har ni! Och så Kulturarvet!

Vinterhälsn fr Mari.

Anonym sa...

whoah this weblog is wonderful i really like reading your posts.
Stay up the great work! You know, a lot of individuals are searching around for this info, you can
aid them greatly.

Also visit my webpage http://www.youtube.com/watch?v=pwex99npRdc

Anonym sa...

Great work! That is the type of information that should be shared across the net.

Shame on Google for now not positioning this put up upper!
Come on over and discuss with my site . Thanks =)

my homepage ... http://www.youtube.com/watch?v=JoRWJriSgKc