03 november 2008

Utmaning

Det var ett tag sen, men nu är jag utmanad av Livet som Mamma-Mu:)

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

1. Jag har jättefula fötter. Breda och korta, och trots att de på längden är max stl 38-39, så måste jag köpa skor i stl 40-41 för att de ska få plats....!

2. Jag har många laster. De värsta är choklad och inredningstidningar!

3. Jag har varit sambands-Lotta. Det är INTE därför jag arbetar i telefonväxel idag....

4. Har en sjuklig fobi för spindlar, vargar och björnar.
Scannar av varje rum jag går in i om jag misstänker att där kan finnas spindlar.
Törs inte gå utanför stugan själv när det är mörkt. Knappt titta ut genom fönstret. Där kan nämligen vimmla av björnar...........inbillar jag mig.
Det är nästan att jag inte går ut på dagen. Då går huvudet runt runt som på Linda Blair i Exorsisten.....måste nämligen ha uppsikt överallt för att upptäcka en ev. björn i tid......
Om en björn varit så nära som 10 mil får jag genast vatten på kvarn...(tyvärr har det i sommar varit en hona med unge så nära som ett par 100 meter från stugan.......Det låter jag INGEN glömma när jag vill ha sällskap ute..!!! För det är ju dem som någon SETT!!! De övriga då...? Som går där och ingen vet om!! Brrrr...Vet att de bara bidar sin tid. Förr eller senare anfaller de stugan i flock...Det VET jag! Dessutom finns det VARG vid stugan!!! Det finns ingen hejd på eländet).

5. Är en obotlig slarver. Panikstädar inför besök. Däremellan skäms jag när det kommer folk....

6. Tycker inte om kokt potatis. Det växer i munnen och är omöjligt att svälja.... Potatis på alla andra sätt går bra (stekt, ungsstekt, bakad, pompa mm), men hemgjord potatismos är inte heller så lyckat.....pulver går bra!

7. Skrattar åt mina egna skämt. Även de som inte alls är roliga....!

Utmanar den som utmanad känner sig. Vet att de flesta gjort denna redan. Även jag, men nu var det så länge sen;)

Glöm inte tävla om fina priser från Brunkullan

Over and out

4 kommentarer:

Mamma-Mu sa...

Men guuud så skönt att jag inte är ensam med björn-fobi!!!!! Å vi har haft en björn som har sprungit förbi alltså precis brevid vår stuga!!!! Shit va?!

För en massa år sedan när vi båda var gravida hade vi ju björn-besök inne på en av gårdarna i Lugnvik... På kopparslagargränd... å på vägen hem från Vemdalen samma helg såg jag å Mannen en björnhona med två eller tre ungar som studsade på vägen vid Skalänge inte alls långt från Kvarnsjö... Kanske samma mamma??? Hmm... Jobbigt är det i alla fall...

Kram kram

Lallis - liv och leverne sa...

Vad kul att läsa dina svar, gumman.
Kram Lallis

Widénskan sa...

*skrattar*
Du är för härlig.. det är inte alla som erkänner att man skrattar åt sina egna skämt..
Då har man självdistans!
U GO!
Här är en till med breda fötter ,-)

Annica sa...

Rolig läsning!

Potatis som är så gott.

Jag har svårt för tonfisk och spenat men jag jobbar på det. Curry har jag lärt mig att uppskatta i lagom dos.