02 november 2008

Snart klara!

Några förebilder. Här mot tv väggen! Ser ni så mörkt det var! Då tänkte man inte på det så mycket, men nu ser man verkligen skillnaden!!!!!!
Och här mot det andra hörnet, innan hörnskåpet blev målat förra sommaren (-07).
Så här ser det då ut efter Allhelgona helgen 2008!
Helgen i stugan har gått alldeles för fort! Kunde ha stannat i 1-2 dagar till så hade vi blitt klara med storstugan!

Här var jag tvungen att nödpimpa lite innan vi for hem. De två väggar ni ser är helt färdigmålade. Även fönstret så när som på själva fönsterbågarna som sparas till våren. Tv bänken ska också målas...eventuellt vit...grå...eller...ja...jag vet inte..vi får se!
Tv:n ska fästas på väggen.
Bordet ska inte stå där det står nu, utan är flyttat för att den vägg där vi har vårt bord i vanliga fall är under målning fortfarande. Eller väggen är klar, men taket ovanför ska målas två grr till...
Ännu en bild på den nu klara väggen. Återstår att komma på vad jag vill ha på väggen. Är inte så jätteförtjust i tavlor, men har en lykta som ska upp, och ev skulle jag vilja ha ett fint dokument....men vi får se när Tv:n kommit upp på väggen så kanske det ser fullt ut!
Ska känna efter noga innan jag sätter upp nått i alla fall.

Fönstret ska få sin hylla ovanför. Med en massa X och & på!!
Sen vet jag inte om det blir rullgardin och längder på en svart stång, eller bara en (eller två) hissgardin. Just nu hänger det på prislappen!!
Här pågår fortfarande arbete! Taket ovanför ska målas två grr till, och hela mittpartiet av taket ska också få färg. Tror dock vi klarar det nästa gång, och sen är det klart:)
Hörnskåpet ska stå i hörnet och mellan fönstren på väggen ska jag sätta upp två eller tre konsolhyllor. Där ska mitt fina våningskakfat, snygga ärvda mjölvågen och andra fina saker få stå tänkte jag!
Helgen var inte bara jobb dock!
Sålde också smycken mm på marknaden! Det gick inte lika bra som förra året, men några slantar blev det i alla fall. Med finväder och dessutom en massa aktiviteter i Klövsjö samma dag, blev det inte så mycket folk som ifjol, men vi hade en jätterolig dag i alla fall:)
Roligast var att min barndomskompis föräldrar kikade förbi och handlade lite!!! Hade hört om marknaden på radion, och tog en tur över Kvarnsjö påväg till Klövsjö!
Kram till er:)
På kvällen åkte vi till Klövsjö och tände ljus på gravarna. Oj så vackert det är när alla lyktor brinner så vackert i mörkret!
Vi avslutade med kaffe, glass och havtornsgrädde hos Inger och Stefan, våra snälla grannar.
Myspys med andra ord:D
Bilder från marknaden kommer längre fram.
Over and out

7 kommentarer:

Zizzi sa...

Vad fint det blir!
Kram cissi

Viveka på Humlebacken sa...

Kanonstor skillnad, verkligen!!

Lotta sa...

Hej,
vilken skillnad, så ljust och fint det blivit.
Förstår att du är nöjd.
kram Lotta

Anonym sa...

Det blir så super super fiiiint!!! Kram på dig från annika.f

Monachos sa...

Det blir ju jättefint! Och ny tv ser jag! Vad säger då resten av motvallsfamiljen som inte ville måla från börjar. Inser dom nu vad bra att du inte gav dig??

Målar du köksluckorna också??

Svägersk

Mamma-Mu sa...

Men vad fint det blir i stugan!!!! *avis*
Tog tacksamt emot tipset om att lägga ett överkast på våra otroligt snygga soffor... *ler*
Har ett överkast "över" här hemma å det kommer att få bo i Vemdalen framöver!

Njuter av att läsa din blogg ska du veta!!!!

Kram Mimmi

Annica sa...

Med gud vad fint!!! Vitt är bäst. Alltid.