20 november 2008

Mina nya hus!

Här är det jag fick i Vita gåvor swapen! Det jag är SÄKER på var från min hemliga vän är: Ett sött litet zinkhus från Walther&Co!!!! Ett sött stickat hjärta, en liten zinkängel och med fin hälsning skrivet på kort av Lina Gardelid!! Tack så mycket kära du:)
Här står det lilla med det stora huset, vars paket var ihopbundet med paketet med de andra gåvorna....därför vet jag ju inte om de hör ihop, eller om det var en tillfällighet?
Jag HAR ju beställt ett sådant stort hus från Perlan Living...så det kan ju vara det...Men varför satt då paketen ihopbundna?
Och varför fanns inget på, eller i paketet som visar att det var från Perlan Living!?
Nåja. Det reder nog ut sig:)
Nöjd är jag då så jag ler från öra till öra:D
Over and out

5 kommentarer:

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej vännen!
Tack för alla rara kommentarer hos mig!
Jättefina zinkhus! Vilken tur du hade!
Kramar Malin

Hem och Lycka sa...

Hmm, vilket mysterium! Men kan det hända att personen i fråga har beställt från Perlan? Fast då skulle ju hundralappen ha överstigits med råge ;-) Hursomhelst underbara presenter, väntar ff på mitt VG-paket. kram

Zizzi sa...

Älskar de där husen! Om jag vore du skulle jag kontaka Perlan living och se om de skickat huset till dig eller inte, så får du ju veta. Fina gåvor du fick!
Kram cissi

Inredningsbloggar sa...

HEJSAN! Här är din hemlige vän! Hi hi hi! Vad glad jag är för att du blev så glad och nöjd för det jag har köpt till dig!!!

Men vad är det nu som JAG har köpt till dig då??? Det var ju den stora frågan har jag märkt... he he! Ja, mystiskt nog så är bara det lilla huset, ängeln och hjärtat från mig. Det stora huset bara MÅSTE vara en för tidig julklapp från Herr Tomten själv, det är nog han som så påpassligt surrade ihop de två paketen när de färdades i postens virrvarr! De två husen passar ju onekligen superbra ihop! Du har med all säkerhet varit så snäll så att du förtjänar en tidig julklapp!

Om några veckor får du reda på vem jag är... tills dess får du väl försöka lista ut det!

KRAM!
Din hemlige vän!

SusSw sa...

Ah sa mysiga lyktor!!
Helt otroligt att det snart ar jul. Alltid roligt att titta in pa din blogg, far sa mycket inspiration.
Kram