08 november 2008

Lördag

Lördag och lite praktiskt som måste göras. Tvätta tex....på veckorna byggs det upp och nu finns en del att göra. Och lite dammtorkning kanske...trist, men nödvändigt!
Sen blir det fest ikväll. Nått roligt att se fram emot i alla fall!

Glöm inte att imorgon kväll avslutas TÄVLINGEN! Skynda delta:)

Håller på att lägga över alla länkar jag har till bloggar, i den nya uppdaterade listan. Några överförs varje dag! Jag kommer lägga över dem alla...håll ut, om ni märker att ni inte är med på listan. Målet är att alla ska vara överförda under veckan som kommer:)

Nu frukost. Med nybakade franska lantbrödet!

Over and out

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å vilka smarriga bakverk du fick till, förstår att glädjen är stor! Min man påstår att jag ser salig ut när jag bakar med min KA ;-)

Jättefina kulor eller kottar man kanske ska skriva! kram

Hanna sa...

Kikar in för att önska dig en trevlig lördag!

Härligt med nybakat bröd till frukost,*mums*

Tack för din rara kommentar om köket, ja det är ståt luckor i vitt och jag gillar dom jättemycket! Vi hoppas på att få färdigt köket innan jul, hoppas kan man ju alltid ;)

Ha det så gott!
-Hanna

Sjabbig men chic sa...

Åh, vad roligt med fest! Känner att det var lite länge sen nu. Vi måste ha fest. Du vet, vi som hade förmånen att få delta på tidernas karaokeorgie. Vi kan säkert bjuda in några fler. Fast bara om de är riktigt snälla och känner vilken ynnest det är att få delta. Inga som inte kan bjuda lite på sig själv. Jag är helt säker på att Mick kommer att göra ett litet gästuppträdande även denna gång. Sen får ni andra uppträda ett tag, MEN SEN- ja, sen tillhör scenen mig och Tommy. Så hälsa att nu får han ta och se till att komma i form!

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken härlig inspiration du även ger mig av allt ditt bakande. Klart du ska ha KA framme på bänken, köks jobbet kommmer att gå som en dans. Apropå dans hoppas att festen är trevlig.

Marie

Hemma hos Klara... sa...

Tvätta, ja det är ett typiskt lördagspyssel ;) Härligt med nybakat bröd till frukost!

Ha en fortsatt härlig helg!
Kram Helena

Lallis - liv och leverne sa...

Hej vännen!
Hoppas att du hade kul igår på festen och får en find ag idag.
Kram Lallis

Mirrekex sa...

Hejsan ohh vad julinspirerat och ljuvligt det var här. Här inne trivs man. Ser att du också gjort cupcakes. det bakade jag i fredags, Mumms :) Ha en trevlig kväll mvh mirrekex.se

allt o inget med jeanette sa...

Jättesöta kottar!!
Jag förstår att det är roligt att baka med den maskinen!!
Själv har jag mammas gamla maskin från 80-talet... Bullarna blir goda, men maskinen e ingen hit!! ;)
Spännande att se med tävlingen :)
Jeanette