05 november 2008

Award!!

Titta så fin Award jag fått av Livet som Mamma-Mu.
Jag blir så glad!
Ibland har jag så svårt att förstå att det finns rara människor som tycker det finns nått intressant att läsa här i min blogg! Tycker alla andra har mycket finare bloggar, finare hem och finare saker...men det är väl alltid så. Att man tycker gräset är grönare på andra sidan:)

Ni ska veta att jag blir så glad av era kommentarer och att ni tar er tid att läsa och delta i tävlingar!

TACK:D

Awarden delar jag med mig av. 7 st ska det visst vara! Kanske har någon fått av mig förr, men det förtjänar ni ju:)

Ingen inbördes ordning, och ni som inte får ska veta att ni ändå är uppskattade och lästa av mig:)

Jordgubbar med Mjölk- En av de första bloggar jag började följa! Inspirerande och vacker blogg!

Humlebacken- Har inte följt bloggen så länge, men få bloggar inspirerar mig som Vivekas! Underbart vacker blogg med många bilder ur hennes underbara hem!

Annicas Dagar- Min kollega som beskriver vardagen utan krusiduller och försköning! Ärlig och underbart rar! Klarade nästan inte av hennes bloggvila...skönt att hon är igång igen:)

Hem och Lycka- Brukar kika in flera grr per dag oftast. Alltid vankas en vacker bild, tävling eller ett frestande recept! Inspiration i mängd!

Hedvig och Jag- Söt som socker är hon lilla Hedvig, dotter i familjen! Och jag följde hennes mammas blogg under det gamla namnet också (vilket jag glömt för tillfället!). Har ett sånt otroligt vackert hem och detaljerna hon visar är såååå fina!

Syster Ruffa- Trots att Ruffa haft flera blogguppehåll, har jag inte slutat länka henne! Även när bloggen var vilande och raderad låg länken kvar.....Ruffas blogg är som en drog. Man kan inte sluta läsa!!! Stor favvo!!

Fyra Årstider- Oj vilket hem! Wow! Man hittar en ofta uppdaterad blogg med massa inlägg och mysiga bilder!...även den av henne nya julbloggen "My lovely Christmas Home" är en källa att gräva länge i när det kommer till frosseri i frestelser:)

Jag skickar den dessutom tillbaka till Mamma-Mu som gav mig awarden! Kul att träffa en bekanting här i bloggvärlden! Hoppas såklart att du fortsätter blogga, och även att vi kan ses IRL nått framöver! En fika på stan mitt i julshoppingen kanske:).

Ytterligare en award går till Sjabbig men chic. Min väninna som precis startat blogg!! Heja, heja! En liten uppmuntran till dig!

Over and out

6 kommentarer:

Widénskan sa...

Grattis till Awarden, den är du ABSOLUT värd.. Du har en supermysig blogg och visst är det så att man alltid tycker andra har det finare.. sån är jag med men det är roligt att hämta insperation från varandra jue :-)

mig & alice sa...

Grattis till din utmärkelse!

Häller med föregående talare om att idén med själva bloggandet är ju faktiskt att hämta inspiration av varandra, sno någon liten idë här och där samtidigt som att man hoppas att någon blir inspirerad av det man själv visar.

Tänk så tråkigt om det var lika fint i ala hem och det såg precis likadant ut...då skulle det inte längre vara någon idé att titta, eller hur?

Ha det så gott.
Kraam
Melinda

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad glad jag blir!! Tack snälla!
och grattis själv!, du är absolut värd en massa utmärkelser!
kram

Zizzi sa...

Grattis till utmärkelsen! Jag tycker jättemycket om din blogg!
Kram cissi

Sjabbig men chic sa...

Gratulerar Susanne! Och tack så otroligt mycket! Jag ska minsann försöka leva upp till den här "kom i gångutmärkelsen".

Vi hörs!

Annica sa...

Grattis Susanne! Och tusen TACK! Du är bäst! Kram Annica