15 oktober 2008

Julen på IKEA

bild: IKEA

Julen på IKEA 2008 ser ut att bli ett bra år:)
Dessa ljuvliga plåthjärtan MÅSTE jag bara ha! Men som vanligt lär de ta slut innan jag får tummen ur och åker iväg.....
Sa jag att vi har 18 mil enkel resa till IKEA...!?
De här söta hjärtana på rad skulle också bli så fina i mitt julpyntande hus!
Kan man FÅ för många pappershjärtan? Nej...och dessa från IKEA har fördelen att jag slipper fläta ihop dem själv..hihi;) Jag ser redan en plats för dem i min stuga!
Smaka på........Farstukvisten:)
Over and out

9 kommentarer:

Ljuva ro sa...

Åh de där små hjärtanen ser kanonfina ut! Jag har bara 1,5 mil till Ikea, desutom ligger det på väg till mitt jobb! Stannar nog förbi imorgon!

Mamma-Mu sa...

Godmorgon!

Ja det är lite väl långt till närmsta IKEA för oss... Men är det där saker som inte går att beställa?

Är ju en Stockholmstjej från början å då hade jag ju flera IKEA att välja mellan... Snacka om bortskämd... *ler*

Ps. Såg Olle i tidningen nu i veckan! Jisses vad han har blivit stor! Ds.

Kram Mimmi

Zizzi sa...

Finfint pynt! Däremot tyckte jag inte att de hade nåt julpapper jag föll för...Synd! Men jag har ju i och för sig hittat mina julpapper på Lagerhaus!
Kram cissi

Denna Sanna Kvinna sa...

Uscch så tråkigt att ha så långt vi var visserligen 10mil enkelt väg men eftersom att min sambos föräldrar bor i Västervik så brukar vi ta Ikea när vi åker igenom Jönköping. Jag tycker allt att du ska smöra in dig hos någon som bor nära Ikea (kanske någon besökare på bloggen) Och be denna hoppa in och köpa dessa till dig och skicka på posten. Tycker det är konstigt att ingen erbjudit sig att göra detta. Men tråkigt nog har ju alla blivit så självupptagna

Denna Sanna Kvinna sa...

Det är bara fantasin som sättet stopp, eller ska jag säga jag säga dem knasiga ideerna. Det började med att jag gick på secondhand och köpte en gammal tand kjol som jag sedan drog upp ovanför bysten och satte ett snyggt skärp under bysten sen var det kört. Varje gång jag ska göra något så knallar jag in på secondhand och kollar om det finns något jag kan göra om. Haha sy nej det kan inte jag heller egentligen , men handen på hjärtat så hoppas jag och ber att kjolen håller hela kvällen hehe

My Lovely Home sa...

Å vad glad jag blir att du vill följa med mig=) Kram Johanna

Emmas idéer sa...

Hej... oj vilken tur att du skrev det för den var nästan på väg att åka ut ur huset snart.

Hästen blev himla söt och jag hoppas att lilltjejen som ska få den blir glad... eller föräldrarna menar jag.

Oj har bilderna kommit på julen på ikea nu!!! Måste kika... jag har ca 10 mil enkel väg till ikea så du spöar mig... hihi

Kramar

Hwita Villan sa...

Hej!

Tyvärr skrev jag inte ner receptet på just den frostingen, men om du söker på mat bakverk och recept på min blogg så kommer 2 andra frostingsrecept. Annars kan du kika in hos Hem och Lycka!

Kram M

Hanna sa...

Vad tråkigt att ha så långt till Ikea, men det blir kanske roligare om man har lite längre, det blir en mer utflyckt och man handlar mer när man väl är där. Själv har jag bara 1,5 mil till Ikea.. så jag är väl ganska bortskämd vi det laget..men jag är inte där ofta ändå...min sambo vill aldrig åka dit med mig hehe..

Dom hjärtana var jättefina, gillar dom i plåt eller är det i zink? måste åka dit och ta mig en titt.. ;).

Ha det så gott!
Kram Hanna