15 september 2008

Voffor gör di på detta viset?

Voffor, voffor....!?

I flera veckor har jag väntat troget på att katalogen från IKEA ska dimpa ner i brevlådan....Varje dag har jag med iver kikat ner. Vänner och bekanta runt om i stan har fått den för veckor sen!

Och då! Då läser jag plötsligt att den tydligen inte delas ut i alla postnummer områden längre!!?Vafalls? Jag är ju för gudsskull IKEA Family medlem!!!!!!

Visserligen har jag 18 mil till närmsta IKEA i sundsvall....men det blir ju ett par resor per år, så en skaplig kund har de ju i mig!

Mycket märkligt tänk tycker jag att inte skicka den till de som är medlemmar ialla fall, vilket postnummer man än bor i....men nu har jag beställt katalogen i alla fall på hemsidan...Hoppas på skärpning till nästa års katalog!

Over and out

6 kommentarer:

Carola m 7 sa...

Men fy så elakt:(
Man kan ju nästan tycka att bor man långt ifrån ett varuhus så har man ännu större nytta av katalogen så man kan beställa online sen ju??
Att bläddra i den är ju mer inspirerande än att klicka runt på hemsidan.
Dåligt att inte skicka iaf till Familykunderna...
Tummen ner för mitt annars väldigt omtyckta IKEA.

Hoppas du får den snabbt nu iaf!!
:)

Himmelbit sa...

Nej vad trist!! Förstår att du blev sur för det är ju årets höjdpunkt (närapå iallafall ;-)) när man får nya katalogen och bläddra i. Verkligen dåligt!

Stort tack för dina alltid så uppmuntrande och goa kommentarer hos mig - jag blir så glad! Hängaren som du undrade över är just från Ikea. Molger krokhängare för 19 kr som har fått lite vit färg på sig :-D.

Ha en toppenvecka!
Kramar

Lilla huset på prärien sa...

Håller med om att det var lite underligt faktiskt. När jag bodde i lägenhet satte jag upp en "ej reklam" skylt... och då fick jag inte heller den. Så jag fick skriva "ej reklam men gärna ikea-katalogen" istället :)

Kram Jenny

Monachos sa...

Mäh, så kan man ju inte göra. Men ring dom så tror jag nog att dom skickar en. Jag fick min för flera veckor sedan :)

Mamma-Mu sa...

Men skojar du?! Jag har oxå gått å väntat på IKEA katalogen!
Fy vad dåligt!

Då vet jag ialla fall varför jag inte har fått den! Tack!

Må gott!
/Mamma-Mu

Annica sa...

Jag har inte heller fått den! Och inte nog med det. Nu när jag skulle ringa om att få ett nytt Ikea Family kort (med nya efternamnet) så är jag plötsligt avregistrerad. Varför kunde hin inte svara på. Jag kunde söka ett nytt medlemsskap på nätet.

Vad händer med kära gamla Ikea?!