22 september 2008

Rensa i röran

Bild: Aftonbladet (google bildsök "organisera")

Vi borde ägna en barnfri helg åt att slänga och organisera! Men först krävs massor av förarbete...nämligen att skapa förrutsättningar för en bra ordning.
Tex köpa bättre garderobssystem. Smarta genomskinliga lådor! Snygga märk-etiketter som går att ta bort utan att lämna märken (om man byter innehåll i lådan..). Hyllsystem som verkligen är funktionellt i förråden! En smartare och fräschare tvättstuga...

Ja listan kan göras lång.
Men visst kan man göra små smarta förändringar i det hem som man har också.
HÄR kan du läsa smarta tips i konsten att rensa i röran:)

Over and out

9 kommentarer:

Annica sa...

Jag trodde först att det var en bild hemifrån dig. Blev väldigt avundsjuk!

Idag gjorde jag den där pastarätten du tipsade om. Du måste lägga ut receptet. Alla tre barn åt som hästar. Tom den kräsan Simon. Supergott och enkelt!

Sextiotalsvillan sa...

Tack för din snälla kommentar hos mig!

Kände att det var dags att byta ut bersåbladen mot lite mon ami :)

Kram
Mia

Lantlig charm sa...

Hej låter jättebra att bygga ett eget skåp om du kan, gammalt fönster blir ju fint som dörr.
Kram Johanna

Ann-Catrin sa...

Godkväll!

ja du rensa i röran..tycker alltid jag gör det här hemma.och bara jag dessutom..inga andra i familjen bryr sig.

brat tips här ju...

Du har en sån inpirerande blogg!
tack för dina goa ord inne hos mig..
de värmde ska du veta!

kram a-C

Hem och Lycka sa...

Ja, visst är det skönt att rensa! Och få ordning! Även om det är otroligt trist.. kram!

Eikkala sa...

Den där ordningen skulle jag verkligen vilja ha i min garderob... Vet inte hur många lådor och praktiska ting jag har införskaffat mig men ändå lyckas jag aldrig få till ordningen... Finns en rolig fengshui bok som heter just rensa i röran. Som går ut på att man samlar nog på sig för mycket saker...

Ha det så gott kram sari

Tingeltangel sa...

Jag säger som någon ovan - rensar i röran - ibland känns det som om man inte gör annat... Den där förvaringen är jättefin och har hög vill ha-faktor.Vi hade faktiskt ett "dressing-room" tidigare men det rök i ombyggnaden för att barnen skulle få större rum. Vad gör man inte för barnen? Men ibland saknar jag min rymliga klädförvaring som slukade allt. Numera har jag mina kläder på en massa olika ställen i huset och hittar aldrig det plag gjag letar efter.

Zizzi sa...

Ja, som du kanske förstår så håller jag på att rensa lite då och då hemma. Jag börjar nu lite smått med att slänga och sälja saker. Sen när jag ska börja organisera måste jag hitta snygga lådor och etiketter, precis som du skriver!
Kram cissi

Hanna sa...

Tack för din rara kommentar om vart jag kan hitta knoppar till mina handtag som vi ska ha i köket. Det har vi inte hittat ännu. Tack!

Ja gud...listan kan bli hur lång som helst när det gäller förvaring. Hoppas att du kommer på någon bra lösning sen, gillade förvaringen på bilden, snyggt!

Ha en fin tisdag!
Kram Hanna