02 september 2008

Det lackar mot jul...!

Idag kom det en lätt julkänsla över mig!
Vet inte vad det beror på, för det har varit rätt skönt, om än molnigt, väder. Inte har jag någon annan rimlig anleding heller...affärerna har ju inte börjat pynta direkt;)

Men jag satt idag och kikade i lite webshoppar, och kom fram till att jag ev kunde beställa det och det till den och den....i julklapp!
Och ekonomiskt är det ju bra att fördela kostnaden:)
Så.
Jag ska börja med klapparna! Snart. Inte idag...men kanske nästa vecka?
Åtminstonde i tanken..haha!

Tills vidare njuter jag av lite bilder från förra året. Som denna med tomten och julkulorna på stolen som står bredvid sängen i stugan:)

Over and out

6 kommentarer:

Eikkala sa...

Börjar också längta lite lätt efter jul. Jag och svärmor pratade faktiskt om julklappar i dag och vad barnen skulle få.... Mysigt...

Zizzi sa...

Jag är precis likadan! Jag riktigt längtar nu! Och om det går lika snabbt till december som hela detta år gått, så kommer julen snabbare än man tror! Jag ska ju som sagt var snart börja med julkorten snart. Och nästa vecka ska jag till uppsala, då ska jag köpa de första julklapparna (jag har sett några saker jag vill köpa, som jag inte hittat i stockholm och då är det lika bra att passa på, eller hur?)
Kram cissi

Karoleen sa...

Hej hej!
Åh tack för den fantastiska presenten via Vita Gåvor. Otroligt mycket fint. Bilder kommer upp på bloggen snart. Tack för allt!

Annica sa...

NEJ!!! Inte redan Susanne! Det var ju nyss midsommar. Typ. Och tack för Blocket-tipsen du så snällt skickar!

MY WHITE COTTAGE sa...

Neeej, jag pallar inte heller jultankar redan nu! Försöker få in i min hjärna att hösten är här... Vill inte att sommaren redan ska vara slut... Men rätt som det är sitter jag nog också och längtar efter att få julpynta osv! :)

Må så gott!
Kramar Jenny

Annika sa...

Mmm, jag är likadan. I somras fick jag akut jul-pyssel-längtan. Men då höll jag på att pyssla till mitt bröllop och hade därmed inte tid. Men snart så får man pyssla! (Lyssnade faktiskt på en julskiva för någon dag sen...). Fin blogg!