05 augusti 2008

Slut på det roliga

Så vart det slut på semesterdagarna och vardagen ska ta sin början.
Glad är jag ändå att jag avslutar semestern mitt i veckan och jobbveckan startar imorgon, onsdag!
På så sätt blir det en mjukstart för mig:)

Sommaren har bjudit på mycket. Mest fotboll, men även sol, bad, loppis, aktion och slöa lata dagar!

Vi har växlat vårt boende mellan stugan och radhuset, med avstickare till både mamma i Ytterhogdal och cup i Karlstad.

Bilden här ovan är från nu fredag-söndag, då vi var söderöver för att se Tobbe och laget spela Sverigecupen i Karlstad. Kallas också "inofficiella SM för pojkar 14 år".
Killarna var duktiga och gjorde bra ifrån sig, och var en snöplig oavgjord grupp-match (vi tappade 2-0 leding till 2-2 istället...), från att vinna gruppen och kunna spela A-final för plats 1-16...men det hela slutade istället med placeriningsmatcher och tillslut på en 23:e plats.

Men då det var landets 32 bästa p14-lag (man spelade till sig en plats i cupen förra året, genom att vinna DM i respektive distrikt) som deltog, så får killarna känna att de kan möta starkt motstånd och ändå vinna matcher! Självförtroendet växer såklart:)
(Killarna vann 3 matcher, spelade en oavgjord och förlorade 3 matcher med uddamål).

En av de stora höjdpunkterna på hela cupen var att vinna mötet mot Hammarbys P94-elitpojkar med 3-1 (se bilden ovan). Nått grabbarna kommer leva på länge, då alla, både spelare, ledare o föräldrar i stort sätt räknat med brakförlust i just den matchen:).

Den intresserade kan läsa lagets hemsida och gästboken från 1-3/8, för matchreferat!

Mer bilder och inlägg på lite loppisköp mm kommer så snart penseln har hittat fram till dem. Bla en kökssoffa (som ska stå på altanen), en pidestal och några fina trasmattor som jag köpt på auktion. Sen en hel burk med gamla kakformar och lite gamla lakan o örngott såklart:)

Over and out

2 kommentarer:

Susanne sa...

Du har ju fullt upp med loppisfynd och fotboll. Ja allvaret kommer liksom ikapp en hur man än gömmer sig ;-) Hoppas du får en lugn jobbstart!
Kram
//Susanne

a home far away sa...

Ah vad jag minns i Sverige när man kuskade runt för att se dotterna spela matcher, jag är oerhört fportintresserad så jag är en av dem som måste lägga band på migsjälv för att inte heja på för mycket:-

//Gunilla