18 maj 2008

Uppdatering

Nu är det ett tag sen igen...hm..får bättra mig!

Utemöbeln blev målad. Kanske krävs en omgång färg till. Åtminstone på bordet. Snyggare än förrut blev det och bilder är tagna. Men nu kan jag inte hitta kameran. Tommy har lagt den någonstans...ska uppdatera snart.

Sen kom vintern tillbaka. Det snöade nästan varje dag förra veckan, och även idag har det varit snö och hagel i luften, men däremellan sol och någolunda varmt ändå.

Snön har inte lagt sig, men på flera orter strax utanför Östersund har det varit upp till 2 dm snö i veckan!!! Ischiamej!

Idag har Tommy spolat av mossa från taket på baksidan, med hjälp av högtryckstvätt. Det ska spolas av på framsidan också, men det får bli senare. Jag använde högtryckstvättens tillbehör på trallen. En sk porchcleaner (eller nått sånt...) En rund mojäng som påminner om en metalldetektor som rengör effektivt. Super bra! Nu ska bara olja inhandlas så är det snyggt igen på vår altan.
Funderar på att blanda in lite mörkbrun (nästan svart) pigment i oljan....vi får se. Nackdelen är ju att det blir så hett att gå på om golvet blir mörkare.....

Våra 6 nya fina nätta karmkorgstolar kom i veckan. Mörkt brunsvarta konstrotting med vita dynor från EM. Tack rara Annica i S-holm som hjälpte mig med detta:) De är så snygga!
Ska ta bilder på det också, sen när altanen är inoljad och helt klar för sommaren.

Lovar återkomma snarast med bilder från utemöbeln i stugan ialla fall:)

Over and out

4 kommentarer:

Broarne sa...

Hej
Jag har hört att ni fått snö...inte roligt så här års, här är det bara iiiiiisssss-kallt och småregnigt. Lycka till med möbeln.
Annmarie

Gårdsromantik sa...

Sådana där korgmöbler är jag också sugen på.

Jag firar 10000 unika besök och har en tävling på min blogg http://havsviken.blogspot.com/
Välkommen du också!

Kram Maud

Vita ljuva tankar sa...

Stackare som har snö nu!!!

a home far away sa...

Du frestar oss med så många fina saker som du vill ta kort på, det ska bli spännande att se dom också:-)

Ha det gott

Kram Gunilla