21 april 2008

WTF.....igen?

Från en sjuk värld (USA), kommer sjuka grejor.
Detta tar nog priset...

Over and out

11 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Va kul att du har hittat min blogg. Tack så mycket för den snälla kommentaren :-)

Den lilla bänken som vi har i hallen tycker jag är toppen, bra att ha något att sitta på och bra förvaring. Tycker helt klart den är snyggare som vit :-) Har även funderat på att skriva något ord på ryggstödet.

Ha det bra!
Lina

MY WHITE COTTAGE sa...

Såååå sjuk bok... vad säger man??? Bara USA en sån grej kan komma ifrån!

Lät som ett kul 20-årsjubileum!!!

Kram Jenny

Anonym sa...

Men det är ju kanon äntligen ett pedagogiskt hjälpmedel för att förklara för ungarna varför man absolut inte duger som man är. Kläderna eller kniven? Ja, det är frågan det. Eller var det: att vara eller inte vara? (plastikopererad såklart) det måste ju ha varit det han menade såklart. Han var minsann långt före sin tid den gode Hamlet./Shabbig men...

Lavendeldoft & vita spetsar sa...

Hujedamej!!!!
Man upphör aldrig att förvånas! Har alltid sagt att amerikanerna är ett underligt folk! Det jag är mest rädd för är att det lagom till min dotter blivit vuxen har blivit lika naturligt med plastkirurgi här...
Än så länge är det ju åtminstonde få "vanliga tjejer" som opererar sig här... Men det kommer säkert...
Kram/Linda

Annica sa...

Usch!

Jag läste på en blogg om en ny dokugrej som ska komma här hemma. Gravida som är ensamstående ska leta en ny pappa till sina ofödda barn. Hur kan man komma på en sån programidé??

Making it lovely (SP) sa...

Helt vansinnigt. Men tar nog ändå inte priset jag har en ännu värre: 2 arbetande plastik kirurgföräldrar får ett barn med Downs syndrom. Och de ska operera dottern så att det inte ser ut som om hon har Downs syndrom. Men bara om hon själv vill, sa mamman. Jag är rätt okunnig gällande syndromet men tror inte att personer tänker i de banorna alls. En annan sak är ju att samhället kommer att se ett ansikte men få ett annat bemötande från personen, om du förstår vad jag menar.
Detta är sjukt!

Gunilla

Vita ljuva tankar sa...

Så sjukt!!! Sånt där får mig att koka...:-/

Kram

Gunnar sa...

Hej
Man upphör aldrig att förvånas över vad dom kan hitta på "over there" Lätt att räkna ut hur dessa barns ideal kommer att se ut.Framtida kunder för skönhetsindustrin.

Lallis sa...

Jaaa... håller med. otroligt.
ha en fin helg, vännen.
kram Lallis

Evelyn, i hemmet sa...

Nej men hjälp!

Hem & Lyckas Mia sa...

Men HERREGUD..