27 april 2008

Kvällsfunderingar

Ibland får jag för mig att dela upp min blogg på två stycken. En lite mer privat med familjeliv och jobb. Och en blogg som är inriktad helt och hållet mot inredning och trädgård.

Samtidigt kan jag tycka om blandningen som det ger att varva inläggen.
Vad tycker Ni? Skulle vilja ha lite råd!

Over and out

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Jag tycker om blandningen!

Kram Maud

Anonym sa...

Varva på du för allt i världen./Shabbig men ....

Mamma Millan sa...

Kul att blanda...då finns det ju nåt för alla...gör som du själv känner är bäst!!

Har själv startat upp en andra blogg..inte i gång än,,,men tänkt att visa lite mer pyssel där!!

Kram Millan!!
Ha en trevlig Vecka!!

Peters Projekt sa...

Familjeliv, jobb, inredning och trädgård - precis som livet självt å dé é ju härligt att blogga/berätta om. Möjligheterna att berätta trevliga, läsvärda saker blir ju så mycket fler - inte sant?!

Självklart skall du blanda vidare! Det tycker i alla fall jag, så det så ;)

Ha en underbart blandad start på veckan, Over and Out-Susanne!

Annica sa...

Varva och skriv ofta! Du skriver så bra så jag vill läsa mer mer! Livet är en blandning och det är roligast att läsa. Kram

Maarit: sa...

Jag började med en blogg för/om mina hästar och hästlivet. Men dom som läser där bryr sig inte ett skvatt om mitt andra intresse inredning, trädgård mm. Så det kändes lämpligt att lägga upp två. Nu när jag har två är det ibland svårt att sära på dem istället. Vi har tex får, som jag ibland skriver om, var hamnar dom??? Jag kan ju inte ha tre, så det blir ändå en härlig blandning.

Hanna sa...

Hej!

Jag tycker att du ska blanda! man får ju lite varation än enbart inredning ;). Jag själv vill gärna skriva om familjelivet, men jag vet inte ens om det är någon som bryr sig då?

Tack för kommentaren om mina kuddar som jag köpte på jysk! Nu ska jag bara ha innekuddar så ska dom få pryda sin plats i köksoffan!

Ha en fortatt trevlig vecka i solen!

Kram Hanna

a home far away sa...

Förstår ditt dilemma.Jag tycker om blandningen, men har varit inne i samma tankebanor, inte att ha 2 bloggar men at inte skriva om mit liv i Singapore alls.

Må gott

Anonym sa...

Blanda på!!!!!!! Jag har best. till dig i dag, och leveransen kommer förhoppningsvis ända hem till dörren. Det blev bruna med naturvita dynor! Kram Annika.F.