06 mars 2008

Hemmadag

Har varit påväg att bli förkyld igen. I förrgår kväll fick jag feber, och var täppt i näsan. Sen fick jag yrseln igen....så igår var jag däckad. Låg på soffan hela dagen och tyckte synd om mig själv...

Idag mår jag lite bättre. Men känner mig ungefär som om jag vore bakis...tung i huvudet och åksjuk, men ska jobba imorgon.
Jonte fick passa på att vara hemma också. Det är ju sportlov men eftersom vi skulle jobba skulle han egentligen varit på fritids. Han är ju jättehostig och så fortfarande så en hemmadag gör ingenting, speciellt som det blåser idag. Hujedamig.

Tobbe ska jag skrämma iväg till en kompis senare.

Bilden här ovan är tagen hos våra grannar i stugan. Deras gård består av massor av hus och lador. Just detta är gaveln på gammalstugan.
Så fint är det där det står. Både vintertid och sommartid.
Mot väggen bakom fågelbordet och den gamla skidan, växer sommartid både riddarsporrar och dagliljor!!

Over and out

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kikar in och ser vad du har för dig..
Har varit så dålig på att hinna runt och hälsa på de senaste dagarna..Sorry!
Får läsa ikapp lite nu istället. :)

Tråkigt om du håller på att åka på en förkylning, det är ju inte så roligt lagom till det är helg. Hoppas du kryar på dig snabbt!!
kram!!

tinaminastina sa...

Usch ja...dessa förkylningar!Hoppas du kryar på dej!Längtar efter sol och värme!Du undrade var vår sänggavel kom ifrån,den är köpt på MIO,för ett år sen.Den är i nåt slags fuskskinn...vi är jättenöjda!!!
Ha en fin torsdag!
kram/tinaminastina

Under en vind sa...

Krya på dig och ha en skön helg! Kram!