24 februari 2008

Kalas

Trots en hosta som aldrig verkar gå över, fick Jonte gå på kalas idag. Det var min barndomskompis K´s två döttrar som fyllt år idagarna. E som blev 5 år och S som fyllt 3 år.

Små kompisar till dem var där såklart och även min vännina A och hennes två barn T och E, som jag skrivit om förr.

Gott fika förståss och det blev också tillfälle för mig att träffa ytterligare en av de 3 tjejer som jag umgicks med under tonårstiden. Min vännina AL. Hon och hennes man har just fått sin första lilla dotter S som var söt som socker.
Vi träffas inte så ofta trist nog trots att vi bor i samma stad, så nu var det jättemysigt att träffa dem. Lilla S fick gröt också såklart av mig och familjen. En röd body med vita stjärnor och röda mjuka byxor till. Samt en babymössa röd/vit randig från P.op.

Vi var som jag sa 4 tjejer som alltid umgicks. I ler och långhalm. Många trodde vi satt ihop sen födseln..haha!!
Jag och AL har varit kompisar sen vi var 3 år och gick på dagis. Sen fortsatte vi umgås genom åren. När vi började 4:an började även A i vår klass och i 6:an kom K.

Vi gjorde ALLT tillsammans och har levt ihop genom allt. Och pratat om allt. Gjort hela svängen runt dockor, barbie, hästar, första skoldiskot, haft ett rockband ihop, första kyssen, killar i parti och minut och både skoj och sorg.

Jag och A har egentligen aldrig slutat umgås (hon är gudmor till mina barn). K flyttade till USA och bodde där i många år, men sen hon kom hem igen har vi fortsatt umgås. AL är den jag umgås minst med. Vi ses då och då och säger alltid att vi måste träffas oftare men det blir inte. Hoppas ändå på att det blir bättre nu och att vi verkligen kommer ses lite mer!!

Vi bestämde dock att vi alla ska gå på klassträffen i vår. Det är ju 20 år (herregud!!!) sedan vi gick ut 9:an. Ingen ville väl egentligen gå, men nu sa vi att om alla vi går, så...!!
Nu känns det rätt kul faktiskt. Om det blir trist kan ju alltid VI sitta och prata gamla minnen. Och de är MÅNGA:)

Over and out

12 kommentarer:

Under en vind sa...

Visst är det kul med gamal vänner!! Tycker att de äldsta vännerna är såna som man kan parat med en ång om året och ndå tar det vid där man slutade! Var på klassträffen hösten 2006, då var det 15 år sen vi gick ut nian....Av fem klasser med nära 120 elever, var det 35 som kom! Ac´v dem var nio från min gamla klass så vi hade såå kul tillsammans! 5 killar och fyra tjejer som dansade ihop och hade kul! DEt kändes som att gå på högtsdiet igen! fniss....

Hoppas att ni får mycket kul ihop framöver också! Kram!

Jes/Vita villa vila sa...

Vad härligt med gammal skön vänskap :)

Önskar dig en jättefin vecka,

Jes

Sanna sa...

Bare innom for å ønske medlemmene i "Interior Give Along" en fin vecka som kommer ;o)

MormorRuthsAnn sa...

Det är underbart med gammal vänskap. Men om man liksom tappar kontakten som man har gjort med ganska många där ute så är det nog för att man får så olika liv och livet liksom "goes on".
Jag gick inte på min klassfest som var förra året i april...ångrar mig faktiskt lite idag...kanske blir en ny sisår om 15 år igen. Eftersom ni efter alla dessa år är så tighta kompisar så kommer ni säkert att få jättekul!
Kram Ann

faster atta sa...

Underbart med gamla vänner! Vissa vänner man har sedan barnsben behöver man inte träffa så ofta, man har lika underbart varje gång iallafall. Det är precis som att vänskapen sitter i ryggraden....

SEASIDE LIVING sa...

Hej vännen! Ja, nu är man hemma och tillbaka till vardagen igen, vi har haft det toppenbra så det känns helt ok.

Här fanns så mycket härliga inlägg att läsa igen. Så vårigt och fint du har gjort i köket!! Härligt med gamla vänner, förstår precis vad du skriver om, har ju själv träffat ett par av mina gamla klasskamrater nu på sportlovet!

Ha en toppenfin vecka!
Kramar Jenny

Tidsmästarinnan sa...

jag känner särskilt igen det där att man så gärna vill ses men att det av någon anledning inte blir av, vart tar tiden vägen egentligen..
Vad fräscht och fint du har i ditt kök nu!!
Kanoners!
Kram
S

Mamma Millan sa...

Mysigt med gamla vänner, de som hängt med en hela livet,de som känner en utan o innan, de som man bara behöver träffa en g per år,..men man vet att man är lika bra vänner ändå!!

firar med 20 i år, så antar vi är lika gamla då;) Fast de blev ingen klassreäff för oss..

Go kväll Millan

Anonym sa...

Hej vännen! Vilken fin första bild du lagt in! Waoooo va kul med klassfest. kramar Annika F

Anonym sa...

Hej!

jag önskar komma i kontakt med dig för en förfrågan! Hittade dock ingen e-mailadress på din sida (kanske jag som inte letade tillräckligt noga) så därför skriver jag här. Skulle du kunna vara så snäll och kontakta mig på info@byracka.com. Tack!

Vänliga hälsningar
:o) Lena

Ljuva ro sa...

Åh så roligt med gamla vänner! Låter som om ni kan få skoj på klassfesten!

Annica sa...

20 år sedan? Shit vad du är gammal;-) Gillar din nya headern. Snyggt!