21 januari 2008

Uppdatering

Hemma igen.
På gott och ont. Vi har haft så himla kul och trevligt så det var riktigt ledsamt att åka hem igår. Samtidigt är det ju skönt att komma hem och träffa familjen igen.

På torsdagen när jag landat i s-holm träffade jag min kusins Sambo A som bestämt. Vi skulle ju bo på hotell och installerade oss där (Rica, Kungsgatan) innan vi började göra stan...
Det blev Kungsgatan ner mot stureplan först. Village, Stockhome, Panduro och flera andra butiker. Sen Sia innan vi gjorde Drottninggatan osäker. Avlutade med Åhléns innan vi gick till ett kafé och åt en god sallad som finish på dagen. (Ligger bredvid Lagerhouse).
Innan vi lyckades släcka ljuset hade vi en lång inrednings orgie genom att titta i en varsin broschyr från Village...haha...2,5 timmar senare insåg vi hur komiska vi var!! Konstaterade att vi inte var kloka:-D

Efter sedvanlig och god hotellfrukost började vi shoppingrundan igen. Jag har ALDRIG haft så ont i fötterna som efter dessa dagar. Blåsor under trampdynor och hälar!!! Men så hade jag inte så sköna skor heller.....
Det jag shoppat är bla det fina glasskrinet från Syster Lycklig, Kalsonger från HM till tobbe, Lego till Jonte, T-shirt till Jonte från Exit, Glasunderlägg (svarta) från SIA, Tunika från Kapp-Ahl, Halsband från HM, Vit termos från Mique, Ljusklämmor från Village, Praktisk mobilhållare (vid laddning) från Village och sen spray och småsaker. Foton kommer närmsta dagarna.

Fredag kväll hämtade min kusin oss och vi for hem till dem söder om stan. De bor så fint i ett barnvänligt radhusområde och huset har sån fin trädgård och jättesmart planlösning. Några små kort från interiören ska jag bjuda på såsmåningom!
Det blev mys med familjen framför Let´s Dance och underbar thaimat!!!

Lördagen kom och kusinvitamin for på jobb på annan ort. Vi myste. Jag och lillflickan, 4 år bakade paj medan A och storkillen, 6 år for på fotbollsträning. Sen kom A och kusins väninna med sina två flickor på besök och det blev uppvisning av småstjärnorshow, bubbelbadande ungar, god fika, smaskig tacopaj och allmänt trevligt umgänge!
Vi fick skratta så mycket denna helg att magmusklerna man inte har till och med värker!!!

Stormen som kom gjorde att det blev strömavbrott i några timmar på lördag kväll. Men massor av värmeljus och prat, prat och prat gjorde att kvällen gick såå fort!

Igår for vi till det lokala köpcentret och jag köpte en fruktkorg (ser ut som gjord av småmaskigt hönsnät) bla.
Sen slappade vi en stund innan A skjutsade mig till centralen. Där mötte Kusin upp så jag även fick träffa honom igen innan jag åkte hem! Flyget var något försenat så jag kom innan för dörren strax före 22 igår.

Tack A och T med barn för enormt trevliga dagar. Jag har haft det kanonbra och det är er förtjänst. Tack A för skratt och tack de små A och A för uppträdande och lån av rum:-D
Hoppas ni kan komma upp en helg som planerat! Skulle vara så kul. Annars blir det senare i vår/försommaren som vi ses.
Längtar

Uppdatering: Naturligtvis! Glömde att jag köpt pärlor i mängder!! Inte mindre än 3 st pärlbutiker besöktes, och jag fick tag på massa fina pärlor som det ska pysslas med framöver! Hur kunde jag glömma det?

Over and out

2 kommentarer:

faster atta sa...

Men, det låter ju som en toppen helg!!!!

Fredrik / Vit design sa...

Låter ju som en riktigt trevlig helg.. Min var också kanon i den stora staden. Var också lite trött i benen men det hör väl till :) Föresten, kan turen vara på din sida igen? Mer än så säger jag inte ;) Kram