22 januari 2008

Presentation av mig

Jag är ju medlem i Interior Give Along Webring. Idag fick jag ett mail där de frågade om jag ville göra en liten presentation av mig då jag är ny!
Naturligtvis säger jag:-D

Här kommer svar på de frågor jag fick!

1. Når og hvordan fattet du interesse for interiør og innredning?
Jag tror det är medfött. Har alltid gillat att pynta och dekorera. Sen har det utvecklats under åren.
2. Hvordan vil du beskrive din stil? (farger, materialer, saker og ting) Ta gjerne med dine favorittfarger, dine favorittsaker osv
Jag är så kluven för jag gillar så många olika stilar. Men färgen vit går igen i alla stilar. Hemma i radhuset inreder jag lite trendigare. Eller försöker ialla fall...I stugan blir det en liten blandning av shabby chic, new england och lantligt. Jag har många favoritsaker, men för att nämna några så är det side-by-side kylskåpet som jag älskar hemma och min ärvda kristallkrona i barock stil i stugan.
3. Hvor bor du? Land eller by? Hus eller leilighet? Mann, barn, kjæledyr?
Jag bor i radhus i Östersund, Jämtland, Sverige. Har stuga på landet ca 10 mil utanför stan. Sambo och två söner på 6 och 13 år.
4. Har du hage og liker du hagearbeid?
Jag har en liten radhusträdgård som jag gillar att påta i. Önskan är att riktigt komma igång med trädgårdsplaneringen, men just nu är det stiljtje. Men visst har jag rabatter att pyssla i och det gillar jag mycket!
5. Hvordan skaper du stemning i ditt hjem?
Försöker skapa stämning med ljus! Det är det bästa med den mörka årstiden!
6. Hvilke hobbyer har du?
Gillar att blogga, inreda lite, trädgård och att tillverka smycken. Sen såklart att göra saker med familjen och ibland kika på sport!
7. En drømmedag for deg?
Att vara ledig och bara göra roliga saker!!! Var jag är spelar ingen roll bara jag får ha riktigt roligt och skratta mycket!
8. Fortell litt om bloggshoppen din - du lager så utrolig mye fint. Nydelige smykker :) Hvor henter du inspirasjon?
Har nyligen börjat tillverka smycken. I september/oktober 2007!! Men det är såååå kul. Inspiration får jag av andra som tillverkar smycken, på stan och i tidningar. Ibland också av att se någon ha på sig ett snyggt smycke i tex TV. Ibland kan jag se en viss pärla och sen se framför mig hur modellen ska se ut!
9. Hva gjør livet godt å leve?
Livet självt!
10. Hva er det beste med å blogge?
All kontakt man får med människor, inspirationen och allt roligt man får vara med på via bloggen. Tävlingar och swaps och den här give alongen!!

Over and out

6 kommentarer:

Fredrik / Vit design sa...

Riktigt roligt att läsa mer om dig :) Kramkram

SKATAN sa...

Hej! Tittar in och säger holahopp! Det var så länge sedan jag hade tid att surfa runt : )

Önskar en skön kväll!

/Skatan

Maria sa...

Roligt att läsa mer om dig!

Lina på gården sa...

Hej där... Säger som de andra. Kul att läsa lite mer om dig.
Det verkar som om du har haft det riktigt trevligt i hufvudstan! Önskar att jag också kan ge mig ut på en sån där shoppingspree nångång! :D
Synd att du inte kom in till mässan. Mycket att se... Men det hade nog ändå tagit knäcken på dina stackars fötter! ;)
Ha det mys!!
STOR kram!!

Gavealong sa...

Hei Susanne,

Jeg kopierer det du har skrevet + låner noen bilder fra deg og legger ut på interiør along bloggen så alle medlemmene der får lese om deg også!! Det var meningen, men ikke sikkert jeg skrev det helt klart og tydelig i mailen min!!
TUSEN TAKK hvertfall!!

Jellon sa...

Det var en trevlig, glad och lättsam presentation av dig själv. Roligt med medlemsskapet i IGAW.

Måste även passa på och berömma dig för dina fina smycken. Åsså har jag sett att vi är med i samma swap Vita gåvor. Det blir spännande att se vad som kommer i lådan. Och det är verkligen kul att "följa" den hemliga vännen man blivit tilldelad. Kul idé.

Ha det så bra i snöyran!
Vi hörs //Jellon