07 januari 2008Jag har fått min första Award!!

Av underbara bloggen Annicas Dagar! En fin vardagsblogg skriven av en rar 3-barns mamma om livets lyckliga och olyckliga stunder. Annica är också min kollega! Nu vet jag inte om man kan återgälda denna Award, men isåfall gör jag absolut det:-D


Vilka ska jag nu ge denna? Den skulle jag helst av allt vilja ge alla bloggare där ute, och i synnerhet de fina bloggarna i mina länklistor här intill. Jag läser de flesta dagligen, en del flera gånger om dagen. De dagar jag har tillgång till dator åtminstone...:-)


Men jag har bestämt mig för att nämna 5 stycken jag tycker inspirerar mig otroligt mycket, utan att för den skull tycka mindre om de bloggar jag inte nämner!!


Jordgubbar med mjölk:
En underbar inrednings blogg, och en av de jag läser dagligen. Lantlig och vacker inredning blandas med små vardagsberättelser på smakfullt sätt. Väldigt vackra "Änglapållen" tillverkas av henne, liksom de fina fårskinnshjärtana "Hjärtegryn". Ibland dyker frestande små recept upp. Rekomenderas varmt.


Spets och Snor.
En inspirationskälla från Dalarna utan motstycke. Man vill bara ha mer och mer av denna tjej! Hon har gett vit inredning ett ansikte. I love her blog!! Ibland tar hon med oss på fotovisning från sina bekantas hem, och vi har även fått gått visning hemma hos henne via en snutt hemmavideo på nätet:-D


Camillas Lockar
Yrväder från Gotland, boendes i kungliga huvudstaden, med massor av humor. Jag började följa bloggen för ca 1 år sedan när sonen Peo var nyfödd. Massor av roliga vardagsinlägg om familjelivet senare sker nu en förändring när hon och maken separerar. Trots motgången så är hon en härlig människa som bjuder på massor av tänkvärda och mysiga inlägg.


LillaSyster Yster
Norrlänska på Gotland. Skriver om familjeliv, karriär, musjakt och bjuder på allt från inredning till roliga inlägg som får mig att skratta till tårar!! Ett måste att läsa varje dag!!


SeaSide Living
Nyast bland mina tipsbloggar! Började följa bloggen från start när de precis flyttade in i huset som får vem som helst att gråta av avundsjuka!! Kan inredning som få, tar fantastiska foton och skriver om livet med barn, hundar, make och kärleken till vacker inredning!! I like!


Ni som inte blivit omnämnda och får en award, ger jag en gemensam jättekram! Ni vet att jag besöker er lika ofta och jag kommer inte sluta inom överskådlig tid:D


Over and out

4 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Tack snälla söta du!!! Jag blir varm in i hjärteroten av det du skriver! :-D

Bamsekram!

Annica sa...

Tack raring! Visst är det svårt att välja? Finns ju så många bra bloggar! Kram

SEASIDE LIVING sa...

Tusen tack vännen! Dina ord värmer i hjärtat! Måste bara tyvärr meddela att jag INTE syr vimplar och stjärnor (önskar dock jag kunde *fniss*), kanske har du blandat ihop mig där med Sextiotalsvillan?!? Har nämligen köpt mina grejer från henne... :)

Tänkte på dig flera gånger när vi var i Vemis men dagarna försvann i ett nafs... Kanske vi kan få till en träff nästa gång!!! Planerar att åka upp i påsk om alla är friska och krya!

Min varmaste kram till dig!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Seaside: Haha..ja jag hade blandat ihop det med 60-talsvillan..har också stjärnor därifrån, men nu när jag kikade på din blogg när jag skulle skriva om den i min award utnämning, och såg alla vimplar, stjärnor mm så slog det runt i huvudet och jag fick för mig att det var du som gjorde dem..fniss!! Och sextiotalsvillan är i och för sig också en favvoblogg, så helt fel var det ju ändå inte:-D
Men nu har jag tagit bort just den texten:-D

Susanne