11 november 2007

Men hur!!?

Kan någon som till en 3-åring förklara för mig hur annonserna fungerar? Dessa man kan ha på bloggen och tjäna pengar på det...!
Hur kommer pengarna till mig? Vad är haken? Hur vet jag att jag klarar mig undan sex annonser? Det sägs ju att man får annonser som är relevanta för det man skriver om...men om jag skriver att jag köpt sex st ljuslyktor av några söta barn som ringde på dörren....kommer det då finnas en massa otrevlig barnporrreklam på min sida för att jag skrev sex och barn i samma inlägg!!!?
Det vill jag ju verkligen INTE!! Helst skulle det ju vara reklam då som ÄR relevant. Som pärlor, inredning, kläder eller så......

Vore tacksam om någon upplyste en ovetande:-D

Over and out

2 kommentarer:

Annica sa...

Du har kanske sett anninserna på min blogg? Det är utifrån det jag skriver om men kan ibland bli lite småtokigt ändå:-) ALDRIG sex annonser.

Pengarna man tjänar är utifrån hur mycket folk trycker på dina annonser. Man får inte trycka på sina egna! Jag har inte sett till några pengar än så det är inget man blir rik på (fast du har många läsare så).

Själv tycker jag att mina annonser ger mig små tips ibland. Prova. Du kan alltid ta bort det sen om du ångrar dig.

drömhem sa...

Hej, kul med nya bekantskaper! ska länka dig så snabbt som möjligt! du är även först i min "utmaning", så till dig tänker jag skicka nåt hemgjort. maila din adress till mig så får du nåt på posten inom 365 dagar! (malin-gustafsson@hotmail.com)