16 november 2007

Julfrossa

Äntligen frisk!! Nästan inget ont i halsen längre. Jo lite. Men jag kan äta fast föda utan att det känns som taggtråd:-)

Ska till stugan och JULPYNTA!! Med nästan allt! Det som får vänta är blommor, kransar för innebruk och julgranen, men annars ska ALLT upp:-D
Vi kommer ju inte dit sen förren till 1:a eller 2:a advent, och då vill jag allt ska vara klart!!
Lite att komplettera med blir det ju kvar till dess ändå..

Bla ska jag hitta lämpligt ställe att hänga de fina hjärtana och stjärnorna i fattigmanssilver, som jag köpte från Contry By Mail.
Och mina "Angels of the North" ska också finna sina platser!!
Bild Contry By Mail
Bild Brunkullan med Mosipperötter
Denna krans gjorde jag förra julen. I år ska den bli lika stor (ca 70 cm i omkrets), men kanske få ett annat band och någon dekoration.

Bild Brunkullan med Mosipperötter

Granen och Jonte. Förra årets. Han hjälpte till och klä den. Nu är jag lite petig, så jag brukar i smyg hänga om det mesta lite grann så där eftersom...hihi... Det är ändå en förbättring. Förr fick inte ungarna komma inärheten av granen!!! Och om de mot förmodan fick det så talade jag bestämt om exakt vilken gren de skulle hänga just den grejen på.......

Hemsk! Jag vet;-D

Over and out

10 kommentarer:

Fredrik Andersson sa...

Hjärtanen var riktigt fina. Något sådant skulle jag införskaffa mig :)

EVA AGNES sa...

Här vågar man kommentera i dag utan att råka ut för en tävling. En del har en tävling med stafett för de tre första som svarar och det är jag livrädd för.
Så de som har det fåren kommentar först när tre andra kommenterat...*fniss*Bra att du är någorlunda kry igen och kan börja tänka på och göra något åt julfirandet.
Ta det försiktigt bara.
Ha annars en skön helg och pussa Tomten fryser från mig.
Kramar
Eva Agnes

lillasysteryster sa...

Jag fick aldrig hänga mina egengjorda grejer i julgranen när jag var liten (min mamma är extremt petig med hur granen ska se ut) så mina barn ska få bestämma HELT hur julgranen ska se ut! Och det är inte helt lätt för mig som är ett riktigt kontrolltfreak!

Annica sa...

Jag är också vanligtvis petig men har börjat slappna av. Granen får barnen klä bäst de vill. Men å andra sidan är min inredning inte lika genomtänk som din!

Trevlig helg i stugan! Kram A.

Sjabbig men chic sa...

Som sagt var, grattis till hälsan! Lite pencillin gör alltid susen. Jag och A har bestämt att vi har överseende med din kommentar. OKEJ, vi ringer SU men de ska väl för sjutton också ha något att göra. För övrigt så vet du väl att den bästa AT-läkare man har är sig själv. Tycker att de blir väl snorkiga ibland på HC när man talar om vad diagnosen är och vad man vill ha för medicin. Jag menar, jag är ganska schysst ändå receptblocket får de ju ta fram själv. Må gott och väl bekomme!

faster atta sa...

Ååå, det kommer att bli så fint!!! Längtar massvis till jul!

kram

Linneagården sa...

Hej! Så härligt det låter att pynta stugan i förväg så det är klart & mysigt så ni kommer. Det blir inget loppis på söndag för dig då? (folkan-ö-sund)
Jättefin krans på dörren.
Trevlig helg /madelene

Maria sa...

Mysigt att få julpynta redan!!
Jag är också lite så att jag vill ha det på ett speciellt sätt...får arbeta mot det så att barnen får göra på sitt sätt...

Under en vind sa...

1000 tack för fina presenterna från dig idag!!! Blev sååå glad! Hoppas attd et är ok att jag visar dem på bloggen så småningom???

Ha en skön helg och lycka till med pyntandet! Kram!

m a r i a k o d e n sa...

Jag är värst....barnens pyssel från dagis å skolan får inte ens komma upp i granen.=(
Stackars barn.............