24 oktober 2007

Årets lag

Igår var Tommy och Tobias på IFK Östersunds årliga fotbollsavslutning för ungdomslagen.
För 3:e året i rad blev Tobbes lag utsedd som "årets lag"!!! Skojigt tycker jag, och väldigt roligt både för killarna, föräldrar och ledare.
Deras huvudtränare blev dessutom "årets ledare"!!!

Sen ser det ut som om de får behålla i stort sett hela sin trupp till nästa år, trots att ÖFK lockat med sin "elit" satsning, med 4-5 träningar i veckan under vintern!
Istället kommer IFK också satsa med vad de kallar "Unionen" som kommer erbjuda extra träningar förrutom de två ordinarie träningar som laget kommer ha. De extra träningarna är ju främst till för de som orkar, vill och tycker det är kul. Och för dem som inte har andra vinteridrotter också.
Jag tror båda satsningarna kommer vara bra. ÖFK för dem som vill satsa på fotbollen redan nu och inte har annan idrott, och IFK för dem som vill satsa men ändå inte släppa taget om sin vintersport!!

Dessutom är Tobias uttagen till distriktslaget, och tränar med dem några gånger då och under hösten och vintern.

Tobias vill fortfarande spela innebandy också. I år får dock scouterna stå åt sidan lite, då innebandy och deras aktiviteter är på samma tid. En del scoutgrejor vill han dock vara med på.

Kul är att man kan se att Tobias verkligen börjar brinna för fotbollen! Skönt att se att ens barn visar sånt intresse för fysisk aktivitet i dessa data tider!

Mer än man kan säga om mamman som mest sitter still och pysslar eller bloggar...haha;-D

Over and out

2 kommentarer:

Uppe på vinden/Under en vind sa...

En stolt mamma är barnens bästa hejarklack!! Kram!

Inredningsgalen sa...

Hej!

Klart du får länka, blir så glad så glad!!!!
Tack snälla, kram