23 oktober 2007

Kratta

Å vad jag ogillar att kratta...Brukar försöka grovkratta på hösten, så alla löv hamnar under häcken och i rabatterna, och sen köra finliret på våren.
Nu hann vi inte klippa gräset en sista gång..och det känns sent att göra det nu. Så nu när jag krattade tjorvade krattan in sig i gräset hela tiden..suck!

Men lite ordning fick jag ialla fall. Nu ska jag bara sätta presenning över utemöbeln, täcka klätterrosen med kokosväv, plantera höstblommorna som jag köpte idag och plocka in gräsklippare och grill.

Sen kan det bli vinter:-D

Kort hann jag också göra några stycken. Jul och Farsdags motiv.
Ska försöka få in några bilder på dem ikväll, men de kommer inte vara till salu på webbutiken än, utan jag ska ju ha dem till marknaden i första hand!! Fast två kort har jag ändå sålt på jobbet idag..hihi:-D

Höres!

Over and out

3 kommentarer:

Gunnar sa...

Hej
Jag kör över så många av löven som jag kan med elektriska gräsklipparen.Det blir inte mycket kvar sen att kratta och man slipper få komposten överfylld.
:)

Maria-Jag blommar sa...

Min man körde ett krattningsrace i helgen. Vilka läckra sockerkaksformar du nosat reda på längre ner, det känns ju nästan som ett "måste"

Ljuva ro sa...

Jag krattar inte heller så gärna, men det känns lite som ett måste då vi har en gigantisk ek som lövar ner halva trädgården!