10 september 2007

Tonårsrum

Idag kikar vi in i Tobbes rum....
Inte så stort rum har han, men det viktigaste får plats. Kontorsstolen från Tia-Kinnarps, vann jag på inredningsmässan förra hösten! Randig kudde, IKEA. Överkast och stolsöverdrag, IKEA. Pläd, Åhléns. CD-stället ovan fotöljen är köpt för några år sedan på COOL (finns ej mer).
Hyllor Lack från IKEA. Den i mitten har vi tagit ner tillfälligt pga att den nästan lossnat från väggen...därför är det lite rörigare än normalt på hyllplanen....!! Här sitter även jag och bloggar då och då..hihi!!!!! Skrivbordet är en fullång bänkskiva i björk från Rusta.
Matta från IKEA. En pall från IKEA får utgöra nattygsbord!! Det ska upp en sänglampa och mot väggen på långsidan är det tänkt att det ska hänga några sköna kuddar att luta sig mot, då sängen även fungerar som sittplats när Tobbes kompisar är där!
En av krukorna har tyvärr gått sönder...Grön kruka med fat från Cult. Gardin från Åhléns. Utanför skymtar altanen!!

Lampan köptes för några år sen på COOL.
På en lackhylla ovan sängen förvaras böcker, lådor med småpryttlar, och spel.

Ett vitrinskåp från IKEA rymmer prissamlingen och dop-presenter.
Lådhurtsen från IKEA (Nä...inte har väl vi mycket från IKEA?)....rymmer underkläder, tröjor mm. I plastbackarna under skrivbordet (4 st) har Tobbe serietidningar!
Ett x-box såklart (börjar tyvärr bli lite kasst..så det står ett nytt på önskelistan...ett x-box 360 eller ett Wii!!) och Simpson gillas ju, så några sådana tavlor finns:-)

Over and out

11 kommentarer:

Annica sa...

Jättefint som vanligt när du inreder!

Monachos sa...

Kul att äntligen få se det för jag har ju på näthinnan enbart hur det såg ut innan det blev ett tonårsrum. Ett sk gästrum som det då var :)

Det är väldigt snyggt och jag är avis på fotöljen! Och köket är ju stiligt. Härligt med stora ytor - önskar jag hade haft ett större kök men man kan ju inte få allt :( Men drömma kan man ju alltid.

Och cult design - ja det har jag också fått upp ögonen för. Vill ha massor från dom - det får väl bli lite pö om pö. Kan ju stoltsera med 1 grå väggkruka i alla fall.

Och kantareller på på coop är väl inte så illa. Och jag kan stoltsera med att jag har även 200 gram x 2 i frysen. Och lika mycket åt vi till middagen igår - Tjälknöl, potatisgratäng och kantareller - mums.

Har aldrig hänt att jag kunnat frysa in gula kantareller. Man har fått vara glad ifall det blivit några mackor.

Svägersk

lillasysteryster sa...

Är det alltid så där städat och fint i hans rum? Supersnyggt har han det i alla fall :-)

Spets och snor sa...

Hihi, ser dig framför mig när du sitter och klappar av iver... Kom det några möbler då? Nähä.. vilken tur då så jag får ha de kvar. Tack för titten. kram kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Annica: Rara du:-)

Svägersk: Nä, jag glömmer att du inte varit här på länge! Men nu vet du lite ialla fall:-)

Lillasyster: Haha, nä inte alls, men vi hade städat under helgen, så det ser någolunda ut! Tyvärr blir det extra rörigt nu när ena hyllplanet är borta....

Spets o snor: Jag har klappat, och klappat men ack nej! Det ser inte alls ut som hos dig...;-D

Susanne

Uppe på vinden sa...

Ett bra tonårsrum med allt de kräver!! Sovplats, utrymme för vänner, dator, förvaring.... Ha en skön kväll! Kram!

Lönnergårds Anna sa...

Hej!
Etiketterna som jag syr på hittar du på minanamnband.se eller com. Där finns massor att välja på strykbara presentband mm mm och rätt billigt. Jag tror jag gav 200 för 100 st
Lite kul atta ha
Kramar Anna

Kattfot sa...

Kul med "hemma hos reportage". Superfint, och vad skådar mitt öga...mina favvoboxar från Ikea ;-)

majsan45 sa...

Ser ut att vara en skötsam tonåring tycker jag oftast ser det ut som skit bara dom kommer in på sit rum.......Kram/majsan

Lallis sa...

Jättefint tonårsrum:)
Kram Lallis

Anonym sa...

Det var roligt att få se ett tonårsrum så här i blogg världen för det händer faktiskt inte så ofta. Mest är det ju kök, vardagsrum, sovrum (föräldrarnas) och badrummen som syns... så jag tycker det var mycket spännande att se ett tonårsrum faktiskt !

Jätte fint är det och det passar ju faktiskt mycket bra med en liten grön nyans.

Tack för titten !

Kram Kram
Carina