09 september 2007

Sjuk?

Jonte klagade igår kväll på halsont, och lika i morse! Så han har bara varit inne hela dagen. Byggt lego, koja, sett på film och klätt ut sig....fullt upp och pigg! Hoppas han inte blir sämre lagom till veckan. Han har varit lite lätt varm, men eftersom han har hållit igång och inte varit speciellt kinkig, har jag inte gett nått för det.
Håller tummarna för att han är som vanligt imorgon....synd och missa allt kul på skolan så här i början när de ska "gruppera" sig....

Over and out

7 kommentarer:

Mitt hem är min borg sa...

Hej Susanne..
Ja dessa sjuka barn.. Hoppas vi klarar oss ett tag till också.. Här har det varit snorigt länge, men inge allvarligt.. Min äldsta har precis börjat på dagis å ja vill ju att han ska komma in i det.. För min skull också.. Lämna på dagis på morron med allt va de innebär.. Ha ha.. Nu e de allvar..
Sköt om er!!
Jätte fint kök föresten.. Stilrent!!

Skrotmaja sa...

Hoppas det har rättat till sig till i morgon! Skickar lite kraft från vbtn.

Förresten, om det lyckas med plommon här borde det väl kunna lyckas även hos er? Fast jag blev jädrigt förvånad när jag nästan gick in i trädet. Oh, om du bara kunde få se trädgården. Den är underbar. Jag får hjärtklappning. Jag önskar så att jag fick bo där en dag...

Sov gott!

Karin sa...

Hoppas Jonte har kryat på sig tills idag :) Vilket jättefint kök du, eh ni, har ;) Jag känner igen luckorna. Visst är det tråkigt med allt det där småplocket som blir "kvar" när man tycker att man nästan är färdig :) Det är ju ändå det som gör den största skillnaden. Det tog två år för oss att få dit en sockel under skåpen i stugan. När det äntligen blev gjort så var det jättestor skillnad. Det ska bli roligt att se resten på plats ;)
Kram Karin

WhiteVintageDreams sa...

Hoppas att han mår bra idag :). Min son är sjuk, så det är väl nåt som går?
Lyktan har jag köpt på Lantlif. Huvudena vet jag inte om jag vååågar visa *fniss*...vi får se.
Kram

VÅRT NYA HEM sa...

Mina killar har också varit snoriga och hostiga och gissa vem som har fått det nu! Jodå, den kära modern...*snörvel* Så här sitter man nu med värktabletter, halstabletter och tycker synd om sig själv! Hoppas Jonte mår bättre så ni slipper detta!

Ert kök ser jättefint ut! Kul att de ditt gardinbyte också!

Ha en skön måndag!
Kramar från Jenny

Hemma på Landet sa...

Hoppas att det går över fort. Gulle dig...

majsan45 sa...

Usch,vad tråkigt hoppas att han blir frisk snart och att ni andra klarar er......styrke kram från mig/Majsan