02 september 2007

Barnrum

Jonathans rum i stugan är litet. Det ryms en våningssäng, en 40 cm bred garderob.....och inget mer. Jo på motsatt vägg får en smal pall och konsolhyllor plats.

Men det är ju ett fritidshus, så hur mycket behövs egentligen. Ska skapa mer förvaring med hjälp av korgar, påsar och tidskriftsamlare istället!!

Denna ram står i det lilla fönstret. Har inte vitmålat nått i hans rum ännu, och det blir nog inte förren nästa sommar.....Ramen är från SIA, och köpt för många år sen. Bilden är egentligen ett grattiskort.

Nalle ramen fick Jonathan av sin farmor på 2 års dagen. Den är så söt så den får hänga med några år till, sen är han väl lite för stor för detta motiv;-)


Den ljusblå/vita bredrandkiga kudden är från Linum, och jag köpte den för ca 2 år sen på rea på Hamngatan 12. Sen har den legat i linneskåpet och väntat på rätt placering. Och i Jontes rum passar den ju så bra!

Överkastet har ni ju sett förr! Mitt fynd från i somras. Mattan som skymtar har jag köpt på postorder (haléns eller ellos...nu minns jag inte ens, fast det var några veckor sedan..haha...).

Jonathan har också en rullgardin "Tiny" från Mairo, design Karin Mannerstål. Men den är inte uppsatt ännu. Så jag visar en bild från Form o Design istället. Återkommer med fler bilder från rummet när det blir målat och klart!!

Over and out

7 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

Mysigt rum för killen! Inser nu när jag ser ditt överkast igen att jag har köpt precis samma fast i rött/vitt/rosa toner till dotterns rum!! Jag kunde inte motstå det! Ha en mysig söndag! Kram!

Anonym sa...

Bättre ett litet krypin än inget alls! Ser ju jättemysigt ut! Diggar oxå Tiny, heelcoolt! /ruffa

Grinden på glänt sa...

Det ser mysigt ut redan nu... :)

Maria sa...

Vilket fint lapptäcke kul när man kan fynda.
Bilden är från min trädgård. jag står på andra våningen och fotograferar. / ME

Solkatter & dammråttor sa...

Det ser väldigt mysigt ut,tycker jag.Vilken härlig rullgardin.
HA en skön söndag.Kram!

Nicolinas boning sa...

Åh, vad det är snyggt med blått!
Jag förstår att den "lille mannen" trivs i sitt rum ;-)
Kram/Birgitta

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Tack för alla snälla kommentarer!!

Uppe på vinden: Jag såg det först i den rosa/röda varianten och föll som en fura! Men det blev den blå till sonen istället. Pangpriset 250:-!!!! Halva reapriset, och då var den nedsatt 50% redan sen förr:-)

Ruffa:Ja, jag gillar det mesta som Karin gjort!!

Grinden på glänt: En bit på väg ialla fall:-)

Maria: Det ante mig att det var du som hade så fint:-D

Solkatter och damråttor: Gillar den skarpt!!

Nickolina: Jo jag trivs med det blå, men sonen skulle hellre vilja ha kombon rött/grönt hehe...

Susanne