23 augusti 2007

Nytt igen!

Har ändrat om lite.....på layouten....
Men.
Hur kan jag få in andra typsnitt, som tex Scriptina?

Tips! Please:-)

Over and out

6 kommentarer:

Lallis sa...

Fint!
Hmm... det är väl som så att den som läser måste ha den fonten/typsnittet installerat på sin dator för att kunna se det. Vet inte; men Scriptina finns det med som ordinarie font i windows? Kommer inte ihåg. I så fall så är det bara att skriva på. Hur du får in det i bloggen vet jag inte eftersom att jag inte själv har blogspot, men det borde finnas någonstans att ändra font där man skrivet inläggen. I editorn alltså.
Mvh Lallis

VÅRT NYA HEM sa...

Tyvärr har jag ingen aning... Men skulle bra gärna vilja veta!! Återkommer och ser om du får något bra tips!
Kraaam!

Milly sa...

Hej!
Kul med förändringar ibland :)
Vet själv väldigt lite om allt vad dator heter, men när jag ändrat typsnitt har jag gått in på anpassa/redigera html och sen ändrat där jag sett nåt typsnitts-namn till det typsnitt jag velat ha. Måste ändra på rätt många ställen, men det funkar iallafall. Kanske det finns enklare sätt??? Tror dock inte scriptina finns som standard i windows, men det går ju alltid att försöka. Annnars finns det ju många andra fina typsnitt. Lycka till!/milly

Grinden på glänt sa...

Jorgubbar med mjölk tipsade om en länk till fonten Scriptina som man kunde ladda ner! Fråga henne!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Tack alla för svar! Ni är för gulliga:-)

Jag har laddat ner scriptina, men fattar inte var i HTML texten jag ska lägga in det för att ändra Rubriken till det typsnittet (brunkullan...)!

Men jag har ju en sambo som jobbat på webbyrå så jag borde väl fråga honom..haha..:-)

Etiketter har jag redan börjat förbereda för i world!

Susanne

Camillas lockar sa...

Snyggt!!! Supernice. Blir så sugen på att fixa om min. Sugen på WordPress också, men orkar inte. Blogger funkar bra. Snyggt, som sagt!Vet dock inget om typsnittet.