11 augusti 2007

Hemma jobb!

Ingen stuga i helgen. Har ju lite annat att göra här hemma också. Men visar en bild tagen förra söndagen.
Tagen på vår gavel med allrummsfönstren och humlen som växt bra under sommaren. Rabatten är inte klar, men snälla Inger och Tova har planterat ner en hög Dragon i mitten. Även 3 st gurkört finns tack vare dem i landet. Ska fylla på jord och få ner perennerna innan det blir sena hösten!!
Kärran är sen Tobias var liten.

Over and out

9 kommentarer:

Annica sa...

Vilken lantlig idyll! Precis som en stuga ska se ut.

Alvas Pappa! sa...

Idyll var ordet jag också ville sätta på det men det var du ju redan nån som gjort..

Monica sa...

Detta är sommar - humle som klättrar - varför är din så fin och rejäl och min bara liten och eländig???

Jag har vart på ikea - se bilder etc

http://monachosliv.blogspot.com/

Lantliga drömmar sa...

Mysig stuga ni har! Och humlen ser ut att ha växt bra!

Självklart tog jag en runda genom ikea, favoritaffären! :-) Kul att du får åka dit i höst också! Själv har vi närmaste ikea 50 mil från oss, så det är inte många gånger i året jag får åka dit!

Ha en skön vecka!

Petra sa...

Åh, så charmig stuga du har, och vilken fiffig idè med kärran!

Fredrik Andersson sa...

Jag har haft dålig koll på hur eran stuga ser ut på utsidan, så fin den verkar vara :) Riktigt skön känsla. Ja tänk när jag får börja tänka på landen, det låter kul, har ju en del saker som går före bara... haha

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Tack allihopa! Jo för oss är stugan en idyll!!

Det finns ju en del grejer att göra, men inga måsten, utan sånt vi gör för att vi tror det blir en förbättring av både inne och utemiljö!

Precis så ska det vara att ha en stuga. Kunna slappna av och göra inget om man vill, eller göra småfix som målning odyl precis när man känner för det!!

Susanne

Fredrik Andersson sa...

Helt rätt inställning. Tänker precis lika dant fast jag får tänka så från ett renoveringsperspektiv. Jag jobbar bara när jag tycker det är kul, tappas motivationen lägger jag ner. Den måste ju inte bli klar imorgon. Har du fler bilder från utsidan och omgivningen, blev nyfiken :)

Kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Fredrik: Under ettiketter/stugan och stugans rabatter finns några kort på omgivningen. Bla lite av "utsikten". Nu är det röjt i slänten och skogspartiet, så all sly som syns finns inte mer....

Ska ta mer bilder och lägga ut tänkte jag, lite senare i sommar/höst. Fast någon till har jag nog i datorn som jag kan leta reda på under dagen...:-)

Susanne