15 juli 2007

Skogens gula guld

Har varit med Jonte och svägerskan i Härradsskogen (heter det så?) och plockat kantareller. Hittade en hel del faktiskt. De flesta var pyttesmå, men en och annan stor hittade vi!!
Ska fräsas i lite smör och ätas till laxen ikväll.

Nu har vi ätit en sen lunch och M och Jonte är ute och plockar sniglar i trädgården..ischiamej...det blir några påsar i soptunnan om dagen....

Igår följde jag med till en lampaffär här i Lerum. Vilket utbud!!!!!!!!!!
De hade verkligen ALLA lampor. I alla stilar. Marimekko lampor, PH-lampor, Näckroslampor, ljusslingor, glaslampor, tyglampor, pendlar, kristallkronor, hyper moderna, lantliga, maritima, antikstil, barnlampor, ja......det mesta du kan tänka dig.
Blev nästan knäpp där inne.
Hemma finns ju fina affärer, men det mesta går i ung samma stil. Här hade de tjockt med fina lampor vilken smak du än har!!!

Hittade en super läcker taklampa till vardagsrummet hemma som jag skulle vilja ha. Svart och silver med några prismor och tunnt svart se-igenom tyg....
Och en jättefin högfotad bordlampa i lite shabbystil med vit/rosa rosmönstrad skärm (laura Ashley stil) till stugan....
Båda var svindyra....så det förblir en dröm:-(

Over and out

1 kommentar:

Lykke sa...

Visst är lampaffären bra? Det är min närmaste lampaffär och besöker den gärna. Man hittar alltid nåt:-) Och så har de personal om verkligen kan och förstår belysning- det gillar jag.