06 juli 2007

Kvartsfinal

Grabbarna kom så långt som till kvartsfinal!!
I A-finalen:-)

Fredagen bjöd på strålande väder. ca 23 grader och rätt soligt väder.

I morse kl.08.00 spelade de 16-delsfinal mot norska Nidelv och vann efter en taskig inledning men riktig stark avslutning med 3-1.

Vid 13.20 spelades 8-delsfinal mot norska Otilienborg. Resultatet blev 3-2 efter en skakig period, då vi först ledde med 2-0 och sen tappade till 2-2...Ett kanon mål mot slutet räddade dem!!!

Och nu vid 17.40 fick de storstryk med 0-8 i kvarten mot norska Sverre!!
Men grabbarna ska vara klart nöjda med den här cupen!
De tog sig till A-final och spelade bra ända till sista match där de inte jobbade på alls som de skulle.
Å andra sidan var det klass- skillnad på lagen. Sverre hade ett fantastiskt lagspel och passade väl! Våra killar kämpade inte på och tåfjuttade mest i klunga på mitten.....Värmen gjorde väl sitt till också, men det var ju lika för norrmännen, men det syntes inte på dem. Norrmännen hade visserligen en match mindre spelad också, då de gick direkt till 8-dels från gruppspelet.....(försöker skylla på nått nu;-) )....

Hade inte killarna försvarat sig så bra som de ändå gjorde, hade siffrorna blivit 2 siffriga då norrmännen hade massor av fina chanser som vår super målvakt räddade, eller backarna rensade undan!! Ett och annat fint kontringsförsök finns också på plus sidan!

Men inte så många hängande huvuden! Vi kom ju lite längre än vi först räknade med, så jag tror alla killar är nöjda och glada!

Grattis killar till en bra turnering. Ett klart snäpp bättre än i fjol då vi förlorade i 8-delsfinalen med 0-1 mot Tucuman (Argentinskt lag)!
Nästa år räcker vi ända fram?:-)

Over and out

5 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Snällgoding.

Mitt hjärta flyttar snart, känns det som:-(
Puss

EVA AGNES sa...

Det är konstigt med sol och sommar i norr och evigt regnblask i söder. Det är så vått att mycket av växtligheten ruttnar. Stackars rosor, säger jag. Stackars potatis, säger bönderna.
Svar på inlägget hos mig:
Oavslutade projekt har man väl. Jag är expert på att sy gardiner, nästan färdiga. Dvs jag är så ivrig att hänga upp dem och se hur det tar sig ut så att de blir aldrig uppfållade. Ofta hänger de där med knappnålarna kvar vilket i sin tur betyder att jag har slut på knappnålar för jämnan.
Det blev väldigt trivsamt och ombonat på kontoret med den vita färgen.
Kramar Eva Agnes

Susanne sa...

Bra kämpat av killarna!

Gunnar sa...

Hej Kul att det går bra för er i fotbollen!
Idag har Sola i Kalsta visat sig igen efter flera dagars mulet o regnande.
:)

Kicki på Countrystyle sa...

Hej
såg att du lagt en länk till min E-butik www.countrystyle.se på din blogg. Jätteroligt att du gillar min sajt! Jag håller på och lägger ut nya varor nu under sommaren så här händer mkt spännande! Ska lägga en länk till din fina blogg på min sajt + på min Blogg lantliv.blogspot.com som bla handlar om senaste nytt om och kring min lilla Gårdsbutik.
Kram från Kicki
på Countrystyle