29 juni 2007

Uppskattning!

Fick just en present från chefen. Eller företaget jag jobbar åt, för att vår region gått så bra första halvåret!!! Wow! Fortsätter det så blir det kanske bonus nästa år igen:-)

Presenten bestod i ett kuvert. I kuvertet låg ett litet brev med rar text och ett litet presentkort i form av ett "Pocketogram"!!

Jag valde boken "När jorden rämnar" av Reggie Nadelson.

En liten resumé:
"New York är förlamat sedan attentatet den elfte september: barrikader, avspärrningar och beväpnade soldater är numera permanenta inslag i stadsbilden. En frostig vintermorgon hittar en joggare barnkläder, indränkta med blod och nergrävda i den till hälften frusna marken i närheten av Brighton Beach - på Brooklyns Atlantkust. När ett barn försvinner i en annan del av staden kommer hela New York Citys skräck och osäkerhet upp till ytan. Finns det ett samband mellan de båda fallen?
Jakten på mördaren går genom ett New York som sällan skildras och som är lika starkt närvarande i Nadelsons roman som Edinburgh i Ian Rankins böcker, eller Venedig i Donna Leons."

Låter väl otäckt och spännande?
Nu har jag många böcker att läsa i sommar:-)

Over and out

6 kommentarer:

Lily of the valley sa...

Det är kul när man får lite uppskattning. "Det lilla" ger så mycket.
kram Lily

Elinsstuga sa...

Så du har tio dagar kvar till semestern!Innan semestern brukar jag tycka att dagarna går så långsamt. Hoppas det går bra med all packning när ni ska resa:) vad kul med skålen i serien vinranka! Jag har två små tallrikar i serien.

Hemma på landet sa...

Ja, nästa tävling du...;-)

Poppins sa...

Det behövs inte så mycket för att man ska känna sig uppskattad. Och en bok är alltid bra att få.

Susanne sa...

Presenter är alltid kul. Böcker är särskilt trevligt. Tyvärr hinner jag inte läsa så mkt nu förtiden, men boken du valde verkar bra.
Ha det bäst!

Annica sa...

Jag fick också en bok!! Funderar på Kajsas värld eller Martina- koden. Lättsam läsning passar bra just nu. Läst ngn av dom två?