Till midsommar gjorde jag en bål.
Riktigt god blev den också. Den skymtar här på bilden. I Ulrika Hydman skålen nere till höger.
Brunkullan med Mosipperötters Midsommarbål
Räcker till ca 20 glas
4 Citroner
1 liter jordgubbar
2 l flädercider (alkoholfri)
1 flaska mousserande vin (gärna rosa!)
1 dl outspädd apelsinjuice
Några blad citronmeliss
is
Skölj och skiva citronerna. Försök få bort så många kärnor som möjligt.
Skölj och dela jordgubbarna i halvor.
Häll flädercider, vin och apelsinjuice i en stor skål. Dekorera med citroskivor och jordgubbshalvor. Toppa med lite citronmeliss
Låt dra i ca 20 minuter. Lägg i lite is och servera dina gäster!
Over and out
2 kommentarer:
Detta recept måste sparas och prövas. Snygg skål du serverade i också.... Tack för din uppmuntrande kommentar till mig. JAg tror också att det kommer att bli snyggt då det är klart.
Gött det låter och framför allt ser ut! Detta recept ska göras, smakas och avnjutas. :-)
Skicka en kommentar