30 mars 2007

Horoskop

Ja.
Vad säger man.
Trevlig helg?;-)

(PS. Jag är Vattuman.....vad är du?)

Års Horoskop (for ever and ever and ever....)

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket ochofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Allatycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk dumöter förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du harlite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter medden lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävlakommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger.Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör digtill en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltidkommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelseär kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flestalejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans ärdirekt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani änsex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dinavänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnarofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.Kan vara skönt

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du manär du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är likamed noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör avkönssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Dukommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala bristpå etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blirmördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdslös tendens att blintlita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttarär fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjollaIngen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

Over and out

3 kommentarer:

Susanne Swa sa...

SKORPION that´s me, den perfekta skitstöveln!??

JA, det stämmer nog rätt bra ändå!

Annica sa...

Hehe! Jag är skytt. Optimistisk iaf:-)

Annica sa...

Trevlig helg du med!! Kram