01 december 2006

Äntligen!!!!

Klockan 11 ska vi på banken och skriva papper på stugan:-)

Vi åker dit ikväll, så jag har packat hur mycket som helst sista veckorna.
Vi har lånat släpvagn på jobbet för att få med allt.
Bla ska vi ta med en gammal brudkista att ha som soffbord och en pall. Men det är det enda i möbelväg eftersom det annars är möbler kvar.
Vi ska byta ut eftersom sen.

Det vi köpt och/eller sorterat ut är bla helt nya täcken, sorterat ut de påslakanset vi ska ha i stugan, packat ner massa saker som jag inte vill ha hemma men som skulle passa i en stuga, köpt massa ljus och lyktor, sorterat ur hälften av allt julpynt och belysningar för att ta med dit och sparat på alla plastbyttor efter tex glass, sylt mm för att förvara torrvaror i så inte eventuella möss och kryp kan kalasa på havregryn och annat när vi inte är där.
Vi har köpt städgrejor och duschprylar, mat och sånt man behöver till matlagning. Baskryddor tex.


Nu tror jag väl inte att det är några möss inomhus, men ändå......när vi var där och kollade läget för några veckor sedan låg det en liten mus i en fälla i garaget...men där är ju springor att komma in genom under taknocken.....

Tobias mår bättre i sin förkylning, men Jonte börjar låta oroväckande snorig och snörvlig. Men...han blir inte sjukare i stugan än hemma resonerar vi, så vi åker ändå. Inne lär vi vara ändå anar jag, så här första helgen, för att bara pyssla och ställa iordning!

Spännande ialla fall! Åker om en stund:-)

Over and out

Inga kommentarer: